Bitcoin Forum
September 18, 2018, 09:32:10 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 300609 times)
khvmaths
Member
**
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 10

Tip me? BTC: 1KHVinb1ahNtMonQfaALwUoMjj9aEDccNL


View Profile
December 16, 2017, 02:39:28 PM
 #961

Korg pernah x beli miner? I plan nak beli ETH miner, baloi x kalau i beli yg dah ready made atau pun i beli mobo+gpu+psu? Mana lagi murah? Lagi satu, ada x usb miner yg murah atau 2nd hand miner kat sini?? tq
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537263130
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537263130

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537263130
Reply with quote  #2

1537263130
Report to moderator
1537263130
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537263130

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537263130
Reply with quote  #2

1537263130
Report to moderator
1537263130
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537263130

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537263130
Reply with quote  #2

1537263130
Report to moderator
emma46
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
December 18, 2017, 02:30:57 PM
 #962

Hi,

just want to see if there's anyone on the forums located in or having bonds to Malaysia.
I'm considering setting up an exchange, but want to start small trading directly with ppl.
Any Malaysians wanting to send money home from abroad using bitcoins f.ex. , are welcome to contact me.

I'm currently residing in Malaysia as well. I live in George Town and looking forward for some transactions because you know here in our country the problem is the online currency is not yet highly accommodated. It's nice to know that there are also people here in our community who are from Malaysia.

wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
December 19, 2017, 09:44:20 AM
 #963

Hahah..harap cecah la harga tu...harap jugak BNM tak kacaulah nnt

 Cheesy Cheesy http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_press&pg=en_press&ac=4575
woohoooo...


oooh... setelah saya baca link yg diberikan, nescaya pemahaman saya masih kurang dan apa sebenarnya tindakan BNM terhadap pengguna wang siber/elektronik ini. Boleh tolong jelaskan tuan? tk


Lepas singapore-philipine announce cypto boleh - ICO ban, bnm pulak kena bagi keputusan untuk yang dimalaysia ni tuan.
Nampaknya neutral. Crypto tak kena ban, tak juga beri laluan sebagai alternate currency di sini. pandangan saya, approach ini datang sejajar dengan keputusan negara seperti india, turkey baru baru ni lepas BTC ditrade di CBOE dan akan datang Nasdaq.

Saranan bnm kepada umum,
a. jangan salah guna blockchain technology ni macam langgar AML/CFT (money laundering/terrorist financing)
b. bnm announce draft policy untuk regulate cryptoexchange sebagai institusi kewangan di malaysia. kena bagi report ke badan berkaitan
c. berhati hati dengan crypto investment. takde peruntukan undang undang yang melindungi pelaburan rakyat sekarang ni

ini point2 yang ada kena mengena dengan saya. ada banyak lagi dalam draf AML/FCT. Tak khatam baca lagi tuan. Wink

Nasib baik BNM X ban trus crypto currency, kitorg masih blh menjalani aktiviti2 trading (wlaupon kena melaporkn report ke badan berkaitan) Klu kat Indonesia, mmg dah ban trus (rase kesian pulak bg jiran kita ni)

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 06:44:26 PM
 #964

Hahah..harap cecah la harga tu...harap jugak BNM tak kacaulah nnt

 Cheesy Cheesy http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_press&pg=en_press&ac=4575
woohoooo...


oooh... setelah saya baca link yg diberikan, nescaya pemahaman saya masih kurang dan apa sebenarnya tindakan BNM terhadap pengguna wang siber/elektronik ini. Boleh tolong jelaskan tuan? tk


Lepas singapore-philipine announce cypto boleh - ICO ban, bnm pulak kena bagi keputusan untuk yang dimalaysia ni tuan.
Nampaknya neutral. Crypto tak kena ban, tak juga beri laluan sebagai alternate currency di sini. pandangan saya, approach ini datang sejajar dengan keputusan negara seperti india, turkey baru baru ni lepas BTC ditrade di CBOE dan akan datang Nasdaq.

Saranan bnm kepada umum,
a. jangan salah guna blockchain technology ni macam langgar AML/CFT (money laundering/terrorist financing)
b. bnm announce draft policy untuk regulate cryptoexchange sebagai institusi kewangan di malaysia. kena bagi report ke badan berkaitan
c. berhati hati dengan crypto investment. takde peruntukan undang undang yang melindungi pelaburan rakyat sekarang ni

ini point2 yang ada kena mengena dengan saya. ada banyak lagi dalam draf AML/FCT. Tak khatam baca lagi tuan. Wink

Nasib baik BNM X ban trus crypto currency, kitorg masih blh menjalani aktiviti2 trading (wlaupon kena melaporkn report ke badan berkaitan) Klu kat Indonesia, mmg dah ban trus (rase kesian pulak bg jiran kita ni)

ooohhh.. ini yang awal December announcement dari Bank Indonesia (BI) ban crypto tu ye. Trading BTC boleh, tapi jadikan crypto sebagai mawatang - kena kena sumbat dalam jel.

setahu saya yang dapat dari rakan2 seberang, restriction ni datang dari pertumbuhan pesat project POS/ATM dan tambah dengan keinginan syarikat besar FinTech untuk jadikan cyptocurrency sebagai kumpulan matawang kedua selain dari rupiah. Dari segi drive untuk crypto economy sangat bagus.

Tapi masalah ni timbul bila terlalu cepat sampai ke akar umbi benda baru ni. dah sampai beli bakso boleh guna crypto dan ada pulak penjual taknak accept rupiah. Marah jugak kawan2 kita di Indonesia bila ada yang tak berotak tu memaksa BI bertindak.

Impact teruk akan datang kepada project macam Pundi X bila dah ada 45,000 unit(?) di Indonesia. Harap2 tuan boleh buat saranan macam :
1. bagi education untuk pengguna berkenaan priority accept legal tender currency &  crypto sebagai alternative. kena keluar modal sikit la sebab Ind tu market besar kot. Boleh je nak launch ICO episod ke-2 kalau nak public support. Pada saya tak jadi hal pun.
2. setup legal team cepat2 sebelum project terbantut + negara lain follow (project tengah draft macam saya ni mati oooo)
3. worst case scenario tukar mentality pengguna sana kepada token sebagai collectibles yang tukar sama suka buat masa ni. bukan currency.
C-Fu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 05:16:07 PM
 #965

    Coin ini beraktlamat untuk menyokong pembayaran pantas dalam perniagaan b2b dan mlm.
mane owner nye info? FB ke, Ln ke, pape ke.

pastu nak fokus ke MLM? meaning nak fokus untuk payment sistem untuk skim scam kat mesia ke ape ni?
And mane github wallet?[/list]
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 12:19:25 AM
 #966

Sakan bercuti raya kawan2 kat thread malaysia ni.. kasi nyawa sikit..
duduk bawah abangla, n parkis-tan dah ni,,

kasi masuk je [ANN] translate sini.. nampak dah bersepah baru la donald trump BTT nak bukak page kita sendiri kot. Yahudi gak mod ni ye..
KOZO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 100


TRF DAG, EARN & LIVE WITH IT. JOIN ME


View Profile
December 26, 2017, 04:42:26 AM
 #967

 Grin Grin Grin yelah, lama tak buat bising kat sini... nampaknya m'sia dah jauh ketinggalan. apa pun, yang penting semua jenis coins dapat kita temui terutamanya yang ada kat top 50 coin dalam market. yg best setakat ni zcoin/XZC dapat menambah nilai ke tahap yang sangat memberangsangkan. XZC... see you at the top...!!!

Sexyseller
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
December 26, 2017, 07:30:57 PM
 #968

https://www.paxux.com
Kami Syarikat yang berpusat di las vegas
Mereka menawarkan 3 perkhidmatan,
a) siaran siaran akhbar kepada 500.000 berita (Forbes, Fox, ABC, Coindesk, Cointelegraph ...)
b) Pembentukan perniagaan, Mana-mana warga asing boleh mendapatkan syarikat Perniagaan kami tanpa bepergian di usa.
C) Perundingan dan perkhidmatan pemasaran Ico, dengan harga asas mereka 5Btc, ico anda (laman web, putih dan putih akan diterjemahkan ke dalam 30 bahasa, pengedaran siaran akhbar penuh ke 210+ negara dan pengurus lendir kanan untuk menguruskan ico anda di forum ini. .
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 09:07:26 PM
 #969

Grin Grin Grin yelah, lama tak buat bising kat sini... nampaknya m'sia dah jauh ketinggalan. apa pun, yang penting semua jenis coins dapat kita temui terutamanya yang ada kat top 50 coin dalam market. yg best setakat ni zcoin/XZC dapat menambah nilai ke tahap yang sangat memberangsangkan. XZC... see you at the top...!!!


ada member bagi link suruh join Bitcoin Malaysia - FB...
wahhhh.. terok nye level of awareness sini rupanya.. masih dok julang Luno n Remitano pun ada.. mengerikan betul la..
yang dok promo RDD coin dengan janji value naik beribu kali lemon pun ada..  Tongue Tongue
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 26, 2017, 09:09:27 PM
 #970

https://www.paxux.com
Kami Syarikat yang berpusat di las vegas
Mereka menawarkan 3 perkhidmatan,
a) siaran siaran akhbar kepada 500.000 berita (Forbes, Fox, ABC, Coindesk, Cointelegraph ...)
b) Pembentukan perniagaan, Mana-mana warga asing boleh mendapatkan syarikat Perniagaan kami tanpa bepergian di usa.
C) Perundingan dan perkhidmatan pemasaran Ico, dengan harga asas mereka 5Btc, ico anda (laman web, putih dan putih akan diterjemahkan ke dalam 30 bahasa, pengedaran siaran akhbar penuh ke 210+ negara dan pengurus lendir kanan untuk menguruskan ico anda di forum ini. .

biar betik?? 5BTC? meninggal teman nengok nye yeop
MARCUS0000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 0


View Profile
December 27, 2017, 12:34:17 AM
 #971

https://www.paxux.com
Kami Syarikat yang berpusat di las vegas
Mereka menawarkan 3 perkhidmatan,
a) siaran siaran akhbar kepada 500.000 berita (Forbes, Fox, ABC, Coindesk, Cointelegraph ...)
b) Pembentukan perniagaan, Mana-mana warga asing boleh mendapatkan syarikat Perniagaan kami tanpa bepergian di usa.
C) Perundingan dan perkhidmatan pemasaran Ico, dengan harga asas mereka 5Btc, ico anda (laman web, putih dan putih akan diterjemahkan ke dalam 30 bahasa, pengedaran siaran akhbar penuh ke 210+ negara dan pengurus lendir kanan untuk menguruskan ico anda di forum ini. .

biar betik?? 5BTC? meninggal teman nengok nye yeop


perkhidmatan pemasaran dari icobox.io adalah 50BTC, Tetapi perkhidmatan pemasaran dari https://www.paxux.com adalah 5 BTC sangat murah
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 27, 2017, 04:53:42 AM
 #972

https://www.paxux.com
Kami Syarikat yang berpusat di las vegas
Mereka menawarkan 3 perkhidmatan,
a) siaran siaran akhbar kepada 500.000 berita (Forbes, Fox, ABC, Coindesk, Cointelegraph ...)
b) Pembentukan perniagaan, Mana-mana warga asing boleh mendapatkan syarikat Perniagaan kami tanpa bepergian di usa.
C) Perundingan dan perkhidmatan pemasaran Ico, dengan harga asas mereka 5Btc, ico anda (laman web, putih dan putih akan diterjemahkan ke dalam 30 bahasa, pengedaran siaran akhbar penuh ke 210+ negara dan pengurus lendir kanan untuk menguruskan ico anda di forum ini. .

biar betik?? 5BTC? meninggal teman nengok nye yeop


perkhidmatan pemasaran dari icobox.io adalah 50BTC, Tetapi perkhidmatan pemasaran dari https://www.paxux.com adalah 5 BTC sangat murah

huuuu.. kena Viva Las Vegas dulu ni, baru boleh dapat service marketing manager... ~USD 75,000 ~300ribu hengget... huuu Shocked Shocked kena pikir masak2 cost kalau nak buat ico lepas ni ye.

anyway, Good Job with the service promotion. Web looks nice, info is spot on.. Good luck guys.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
December 27, 2017, 06:40:38 AM
 #973

Hahah..harap cecah la harga tu...harap jugak BNM tak kacaulah nnt

 Cheesy Cheesy http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_press&pg=en_press&ac=4575
woohoooo...


oooh... setelah saya baca link yg diberikan, nescaya pemahaman saya masih kurang dan apa sebenarnya tindakan BNM terhadap pengguna wang siber/elektronik ini. Boleh tolong jelaskan tuan? tk


Lepas singapore-philipine announce cypto boleh - ICO ban, bnm pulak kena bagi keputusan untuk yang dimalaysia ni tuan.
Nampaknya neutral. Crypto tak kena ban, tak juga beri laluan sebagai alternate currency di sini. pandangan saya, approach ini datang sejajar dengan keputusan negara seperti india, turkey baru baru ni lepas BTC ditrade di CBOE dan akan datang Nasdaq.

Saranan bnm kepada umum,
a. jangan salah guna blockchain technology ni macam langgar AML/CFT (money laundering/terrorist financing)
b. bnm announce draft policy untuk regulate cryptoexchange sebagai institusi kewangan di malaysia. kena bagi report ke badan berkaitan
c. berhati hati dengan crypto investment. takde peruntukan undang undang yang melindungi pelaburan rakyat sekarang ni

ini point2 yang ada kena mengena dengan saya. ada banyak lagi dalam draf AML/FCT. Tak khatam baca lagi tuan. Wink

Nasib baik BNM X ban trus crypto currency, kitorg masih blh menjalani aktiviti2 trading (wlaupon kena melaporkn report ke badan berkaitan) Klu kat Indonesia, mmg dah ban trus (rase kesian pulak bg jiran kita ni)

ooohhh.. ini yang awal December announcement dari Bank Indonesia (BI) ban crypto tu ye. Trading BTC boleh, tapi jadikan crypto sebagai mawatang - kena kena sumbat dalam jel.

setahu saya yang dapat dari rakan2 seberang, restriction ni datang dari pertumbuhan pesat project POS/ATM dan tambah dengan keinginan syarikat besar FinTech untuk jadikan cyptocurrency sebagai kumpulan matawang kedua selain dari rupiah. Dari segi drive untuk crypto economy sangat bagus.

Tapi masalah ni timbul bila terlalu cepat sampai ke akar umbi benda baru ni. dah sampai beli bakso boleh guna crypto dan ada pulak penjual taknak accept rupiah. Marah jugak kawan2 kita di Indonesia bila ada yang tak berotak tu memaksa BI bertindak.

Impact teruk akan datang kepada project macam Pundi X bila dah ada 45,000 unit(?) di Indonesia. Harap2 tuan boleh buat saranan macam :
1. bagi education untuk pengguna berkenaan priority accept legal tender currency &  crypto sebagai alternative. kena keluar modal sikit la sebab Ind tu market besar kot. Boleh je nak launch ICO episod ke-2 kalau nak public support. Pada saya tak jadi hal pun.
2. setup legal team cepat2 sebelum project terbantut + negara lain follow (project tengah draft macam saya ni mati oooo)
3. worst case scenario tukar mentality pengguna sana kepada token sebagai collectibles yang tukar sama suka buat masa ni. bukan currency.


Yalah tu bro. Ramai kawan2 Indonesia kecoh dgn hal ni (hrp2 kejadian ni X kan berlaku di Malaysia)

Oh, bagus juga cadangan2 bro ni. Pojek Pundi X tu mmg kena ade strategi baru ni, kalo mereka benar2 nk berkembang pesat ke serata dunia...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
rujisompong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile WWW
December 28, 2017, 10:29:47 AM
 #974

Fuh... akhirnya jumpa sub-forum untuk Malaysia..  Grin penat nak cakap English tapi tak pandai. Hope dapat belajar di sini. Dah gali banyak forum. And this will be the best tempat untuk belajar dari otai2. Salam Semuanya...
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 07:56:09 PM
 #975

Fuh... akhirnya jumpa sub-forum untuk Malaysia..  Grin penat nak cakap English tapi tak pandai. Hope dapat belajar di sini. Dah gali banyak forum. And this will be the best tempat untuk belajar dari otai2. Salam Semuanya...

Jom ramai2 pam thread kita naik atas.. Ikut no of hits on thread malaysia, kita dah 1.5X ganda dari pak arab.. tapi diorang pulak yang dapat sub sendiri kan. Tak nampak ke kita Malaysian lagi ramai players dalam crypto ni.

Jangan tanya pasal Ripple, RDD macam dalam page FB Bitcoin Malaysia sudah.. Hampehhhh.. Ada ka pi main dengan main stream coins, pastu nak untung lipat kali ganda.. Kena reversal 40-50% macam BTC buat tu kang - berlubang poket.. Anak pegi sekolah pakai sabut kelapa jadi kasut.

Anyway, welcome to the club bro. Sharing is caring -peace-
2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 07:57:48 PM
 #976

Hahah..harap cecah la harga tu...harap jugak BNM tak kacaulah nnt

 Cheesy Cheesy http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=en_press&pg=en_press&ac=4575
woohoooo...


oooh... setelah saya baca link yg diberikan, nescaya pemahaman saya masih kurang dan apa sebenarnya tindakan BNM terhadap pengguna wang siber/elektronik ini. Boleh tolong jelaskan tuan? tk


Lepas singapore-philipine announce cypto boleh - ICO ban, bnm pulak kena bagi keputusan untuk yang dimalaysia ni tuan.
Nampaknya neutral. Crypto tak kena ban, tak juga beri laluan sebagai alternate currency di sini. pandangan saya, approach ini datang sejajar dengan keputusan negara seperti india, turkey baru baru ni lepas BTC ditrade di CBOE dan akan datang Nasdaq.

Saranan bnm kepada umum,
a. jangan salah guna blockchain technology ni macam langgar AML/CFT (money laundering/terrorist financing)
b. bnm announce draft policy untuk regulate cryptoexchange sebagai institusi kewangan di malaysia. kena bagi report ke badan berkaitan
c. berhati hati dengan crypto investment. takde peruntukan undang undang yang melindungi pelaburan rakyat sekarang ni

ini point2 yang ada kena mengena dengan saya. ada banyak lagi dalam draf AML/FCT. Tak khatam baca lagi tuan. Wink

Nasib baik BNM X ban trus crypto currency, kitorg masih blh menjalani aktiviti2 trading (wlaupon kena melaporkn report ke badan berkaitan) Klu kat Indonesia, mmg dah ban trus (rase kesian pulak bg jiran kita ni)

ooohhh.. ini yang awal December announcement dari Bank Indonesia (BI) ban crypto tu ye. Trading BTC boleh, tapi jadikan crypto sebagai mawatang - kena kena sumbat dalam jel.

setahu saya yang dapat dari rakan2 seberang, restriction ni datang dari pertumbuhan pesat project POS/ATM dan tambah dengan keinginan syarikat besar FinTech untuk jadikan cyptocurrency sebagai kumpulan matawang kedua selain dari rupiah. Dari segi drive untuk crypto economy sangat bagus.

Tapi masalah ni timbul bila terlalu cepat sampai ke akar umbi benda baru ni. dah sampai beli bakso boleh guna crypto dan ada pulak penjual taknak accept rupiah. Marah jugak kawan2 kita di Indonesia bila ada yang tak berotak tu memaksa BI bertindak.

Impact teruk akan datang kepada project macam Pundi X bila dah ada 45,000 unit(?) di Indonesia. Harap2 tuan boleh buat saranan macam :
1. bagi education untuk pengguna berkenaan priority accept legal tender currency &  crypto sebagai alternative. kena keluar modal sikit la sebab Ind tu market besar kot. Boleh je nak launch ICO episod ke-2 kalau nak public support. Pada saya tak jadi hal pun.
2. setup legal team cepat2 sebelum project terbantut + negara lain follow (project tengah draft macam saya ni mati oooo)
3. worst case scenario tukar mentality pengguna sana kepada token sebagai collectibles yang tukar sama suka buat masa ni. bukan currency.


Yalah tu bro. Ramai kawan2 Indonesia kecoh dgn hal ni (hrp2 kejadian ni X kan berlaku di Malaysia)

Oh, bagus juga cadangan2 bro ni. Pojek Pundi X tu mmg kena ade strategi baru ni, kalo mereka benar2 nk berkembang pesat ke serata dunia...

Takpe bro.. Expired je Avatar and signature bounty tu (pundi X bayar lagi ke bro?) tukar kulit baru.. hehe.
rujisompong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile WWW
December 29, 2017, 06:20:44 AM
 #977

Kat malaysia ada tak saller yang jual BTC dirct. Luno dah tak jalan. So tak tahu nak beli kat mana dah. Lagi hest kalau ada yang boleh bayar guna kad kredit. Nak tambah pelaburan.
MWAzhar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 09:08:13 AM
 #978

ada dedicated miner here?

2dorgit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 04:43:21 PM
 #979

Kat malaysia ada tak saller yang jual BTC dirct. Luno dah tak jalan. So tak tahu nak beli kat mana dah. Lagi hest kalau ada yang boleh bayar guna kad kredit. Nak tambah pelaburan.

Jom keluar kepompong orang biasa bro.. tak payah dok buat cara lama lagi dah.. face-to-face la, luno la, remitano etc..

Waves wallet ada support credit card purchase, install waves lite je.. cepat pun cepat, fee rendah pulak tu.
TenXPay ada, PundiX, OmiseGo, SpectroCoin tu semua dah jalan pun. Pilih je mana nak beli.
Kalau Shape-Shift atau Changelly pulak siap dia convert lagi ETH-BTC-LTC-DASH-USD-Euro..

-Peace bro-
Andri73
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 1


View Profile
December 30, 2017, 03:21:03 PM
 #980

will Bitcoin develop in developed countries?

GigTricks
WORLD FIRST INTEGRATED FREELANCE & ON-DEMAND ECOSYSTEMS
WHITEPAPER | BOUNTY | ANN THREAD
www.gigtricks.io
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!