Bitcoin Forum
June 24, 2018, 06:42:40 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 299876 times)
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
October 31, 2017, 03:08:38 PM
 #861

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?

Saya ada masuk letchat..bonus sangkut x boleh kluar..buat mcm2 rules baru..hmm tp terpulang u..saya hanya bagi pendapat..

Leader2 bitkingdom dlu lepas sontot dia ajak join letchat.. smua kaki2 scam org jgk tu.. haha Cheesy
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
October 31, 2017, 04:24:14 PM
 #862

Any body want to buy everus coin?

I have 45 EVG.

PM me +6282198424427 or telegram t.me/bonusdepositvip

Thanks

Everus dari company letchat yang probaly scam tu? Kat sini guna bahasa B.M. jer...nk BI guna thread lain

OK apologies. probably scam letchat?

Saya ada masuk letchat..bonus sangkut x boleh kluar..buat mcm2 rules baru..hmm tp terpulang u..saya hanya bagi pendapat..

Leader2 bitkingdom dlu lepas sontot dia ajak join letchat.. smua kaki2 scam org jgk tu.. haha Cheesy

Oh ya ke ni bro? Patutlah tu letchat cam ade persamaan dgn bitkingdom - rupa2nya sama geng  Tongue

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 01, 2017, 08:42:43 AM
 #863

Malaysia dengan money game berpisah tiada
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 01, 2017, 12:39:08 PM
 #864

Malaysia dengan money game berpisah tiada

Walaupon kenyataan ni mmg sedih didengar, tapi tulah keadaan semasa di negara tercinta kita ni  Undecided

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 01, 2017, 12:43:38 PM
 #865

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 01, 2017, 05:15:43 PM
 #866

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...

Bila Malaysia Thread boleh Nmpak kt Dpn ??

Klu bro nak Malaysia thread jd cam Indonesia thread - kenalah rajin post kat sini Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 03:48:50 AM
 #867

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 05:47:50 AM
 #868

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..

Ok cam tu, hrp2 ade berita baik dr pihak BCT ni Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 02, 2017, 06:19:19 AM
 #869

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 03:54:09 PM
 #870

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.

Bro dah start buat signature ke? Knape I X nampak pon?  Huh

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 04, 2017, 09:33:50 AM
 #871

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..


Saya dapat reactivate, tapi akaun saya banned sebab bitcointalk ada kena hack kemudian ada akaun yang compromised, maksudnya email pada profile tu kena tukar oleh hacker tu, mulanya thymos dan cyrus langsung tak reply bila pakai template untuk reactivate akaun mau sampai 4 PM saya send, lepas tu saya tulis sendiri PM katakan akaun saya tidak compromised masih lagi email yang sama, selepas tu thymos reactivate akaun saya, kalau kes yang sama boleh cuba tulis sendiri PM explain pada thymos atau cyrus apa yang berlaku

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 08:42:47 PM
 #872

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..

www.swachhcoin.com-DECENTRALISING WASTE MANAGEMENT
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 09:34:01 PM
 #873

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2

www.swachhcoin.com-DECENTRALISING WASTE MANAGEMENT
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 01:47:15 AM
 #874

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..

Salam bro, selamat dtg ke ruangan Malaysia ni, khas utk Malaysians Cheesy

Klu u nak buat bounty program - kena rajin2lah berusaha sikit...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
whiteseven
Member
**
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 12


View Profile
November 05, 2017, 02:46:26 AM
 #875

Hello! Smiley

Minereum  - ERC20 TOKEN CREATION SERVICE. Price: $200MNE Shocked/ YOU CAN it EASY !! Shocked
BITCOINTALK Ξ WEBSITE Ξ TWITTER Ξ TELEGRAM Ξ ROADMAP Ξ WHITEPAPER Ξ GITHUB
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 09:14:57 AM
 #876

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:34:16 AM
 #877

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2

salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:35:03 AM
 #878

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 06, 2017, 07:52:27 AM
 #879

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 08:35:56 AM
 #880

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Hahaha...nnt i hantar proposal dekat dierang  Wink Wink Wink
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!