Bitcoin Forum
September 25, 2018, 05:06:06 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 300825 times)
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
November 01, 2017, 12:43:38 PM
 #861

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..
1537851966
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537851966

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537851966
Reply with quote  #2

1537851966
Report to moderator
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537851966
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537851966

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537851966
Reply with quote  #2

1537851966
Report to moderator
1537851966
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537851966

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537851966
Reply with quote  #2

1537851966
Report to moderator
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 01, 2017, 05:15:43 PM
 #862

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...

Bila Malaysia Thread boleh Nmpak kt Dpn ??

Klu bro nak Malaysia thread jd cam Indonesia thread - kenalah rajin post kat sini Cheesy

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
November 02, 2017, 03:48:50 AM
 #863

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 05:47:50 AM
 #864

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..

Sorry pasal acc bro kena banned ni. U dah send email kpd Thymos & Cyrus? Bisanya, salah 1 drpd mereka ni akan reply blk ponya. Tu acc dah sampai rank ape ya? Rasa2 kena byr utk unlock ni...


Newbie lg.. nti sy try email lg skli.. harap ada respond la.. syg sbb acc tu dh lama..

Ok cam tu, hrp2 ade berita baik dr pihak BCT ni Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 02, 2017, 06:19:19 AM
 #865

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 02, 2017, 03:54:09 PM
 #866

Kalau ada sapa2 yang mencari bounty utk signature...sy suggest buat yg sy skang - demeter.

Bro dah start buat signature ke? Knape I X nampak pon?  Huh

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
fxbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 11


View Profile
November 04, 2017, 09:33:50 AM
 #867

Sini ada sapa tau x mcm mana nk dptkn blk acc klu dh kne banned.. email xde respond pn.. syg tu acc dh lama dr thn lepas buat.. klu kne bayar pn byr la..


Saya dapat reactivate, tapi akaun saya banned sebab bitcointalk ada kena hack kemudian ada akaun yang compromised, maksudnya email pada profile tu kena tukar oleh hacker tu, mulanya thymos dan cyrus langsung tak reply bila pakai template untuk reactivate akaun mau sampai 4 PM saya send, lepas tu saya tulis sendiri PM katakan akaun saya tidak compromised masih lagi email yang sama, selepas tu thymos reactivate akaun saya, kalau kes yang sama boleh cuba tulis sendiri PM explain pada thymos atau cyrus apa yang berlaku

I'M GOD'S #1 SERVANT
1MGod1NYS3J8GULqdV67WCdiHVHa3Jts7N
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 08:42:47 PM
 #868

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
November 04, 2017, 09:34:01 PM
 #869

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 01:47:15 AM
 #870

salam satu malaysia. baru perasan ade bahasa melayu. alhamdulillah...semoga terus berkembang. ..

Salam bro, selamat dtg ke ruangan Malaysia ni, khas utk Malaysians Cheesy

Klu u nak buat bounty program - kena rajin2lah berusaha sikit...

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
whiteseven
Member
**
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 12


View Profile
November 05, 2017, 02:46:26 AM
 #871

Hello! Smiley

Minereum  - ERC20 TOKEN CREATION SERVICE. Price: $200MNE Shocked/ YOU CAN it EASY !! Shocked
BITCOINTALK Ξ WEBSITE Ξ TWITTER Ξ TELEGRAM Ξ ROADMAP Ξ WHITEPAPER Ξ GITHUB
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 05, 2017, 09:14:57 AM
 #872

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:34:16 AM
 #873

ada sessi teh tarik tak area lembah klang n sekitar? saya org baru nak belajar...boleh kenal2

salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 02:35:03 AM
 #874

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha
wilhb81
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
November 06, 2017, 07:52:27 AM
 #875

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

________Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency________
█████████ ██ ███ ██      PUNDI X      ██ ███ ██ █████████
Whitepaper      Twitter      Facebook      Telegram      Medium      Youtube
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 08:35:56 AM
 #876

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Hahaha...nnt i hantar proposal dekat dierang  Wink Wink Wink
PokpijanNetwork
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
November 06, 2017, 08:53:14 AM
 #877

Hello! Smiley

Salam bro, slmt dtg ke ruangan Malaysia. Sila baca tu forum guideline dulu, lps tu baru pos yah  Smiley

Wilhb81 dah boleh jadi mod untuk malaysia punya thread ni..ahahaha

lmao bro, sy ni hanya aktif aje, kalo nak jadi mod - tu kena mintak izin Thymos/Cyrus dulu  Grin

Haha.. wilhb rumah kite dkt jer.. bile nk ajak lepak2.. boleh la menuntut ilmu sikit2...
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
November 06, 2017, 12:30:27 PM
 #878



salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link
[/quote]

ok. terima kasih cek pm. area mana bro?
shafiqsakri
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
November 06, 2017, 03:06:35 PM
 #879



salam pengenalan...kami ada group bounty thread...kalau berminat nak join mai pm...den bg link

ok. terima kasih cek pm. area mana bro?
[/quote]


Ok dah reply...nnt dah join baca pinned group
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile WWW
November 06, 2017, 05:04:48 PM
 #880

boleh sape2 bagitau...berapa post untuk upgrade ye. terima kasih
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!