Bitcoin Forum
June 25, 2018, 02:23:58 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 »
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 299877 times)
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 07:59:46 AM
 #1341

Saya suka benar ICO ini dari Malaysia ya?  Timnya bagus sekali.  Saya kurang faham kenapa ia harus kumpul $20 juta sedangkan ia sudah beroperasi daripada tahun 2011 dan punyai klien yang banyak.  Cuma 40% token dijual.  60% lagi??? 

Our operations from 2011 has been in Incitement events and social impact projects. Inpactor has been in development for several years and we will be launching the beta version in mid-June. Have a look at the use of proceeds and you will see how we are using this for the development of Inpactor and CSR Tokens.

The token distribution are as follows;
- 40%: token sale
- 30%: Proof of Stake (PoS)
- 20%: team
- 5%: advisors
- 5%: bounty

The 30% for PoS is being distributed to token holders who stake their tokens for a maximum of 30 days and receive ROI up to 7%.
The 20% for team is not fixed, especially for the founders who have even taken a part of their shares and used to reward ambassadors (in the Incitement Ambassadors Programme).
1529893438
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529893438

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529893438
Reply with quote  #2

1529893438
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529893438
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529893438

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529893438
Reply with quote  #2

1529893438
Report to moderator
1529893438
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529893438

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529893438
Reply with quote  #2

1529893438
Report to moderator
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 08:08:00 AM
 #1342

Very interesting project with strong team.   Looks like Inpactor already have lots of big customers.  The idea is not unique, but philanthrophy, humanism & charity will always be there, so these guys are in the right business going forward.  They have a lot of females in their team, which is more than most of the ICOs out there.  Could be a huge success if implemented well.  Most importantly it's an Asian ICO, not Russian which mostly are scams to begin with.  It would be interesting to watch them.

Thanks for the feedback! The clients and partners are those that we have had the opportunity of working with in designing and implementing social impact projects for the past 7 years.

In terms of the idea, our focus for this platform is geared towards CSR projects rather than the entire humanitarian sector. Also in our use cases, financial transparency is an issue we are addressing, but there are also use cases that go beyond that and tackle issues of organisation reliability, ROI on CSR initiatives, accuracy of impact reports, and governance.

We definitely encourage equality in the team, and every team member regardless of gender has played a vital role in Incitement, delivering results and high performance. Truly appreciate the feedback as we are constantly looking to learn and improve!
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 08:10:03 AM
 #1343

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.

We are not the first and we are in touch with the Securities Commission in Malaysia to ensure this will go smoothly.
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 08:14:13 AM
 #1344

Bukan hendak berfikir secara negatif. Tetapi saya menasihatkan saudara2 untuk membuat rujukan sepenuhnya sebelum membuat pelaburan di mana2 ICO termasuk ICO dari malaysia.

Definitely agree with this! Please be careful of any and every ICO or token sale out there. Be extra safe when investing in anything. We invite you to have a look at our website, our work, our company profile, even our incorporation certificate from SSM.
Siberius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 08:16:32 AM
 #1345

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.

We are not the first and we are in touch with the Securities Commission in Malaysia to ensure this will go smoothly.

Is CSR Inpactor token considered a security or utility token?
SiakapKeli
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
April 21, 2018, 09:24:40 AM
 #1346

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...

So dah buat ke blom akaun baru bro?  Masternodes tengah cari tu...
bahaha knp nak kene buat acc baru , chill lah ahha

Org Jitra ni hg kata xnak buat translation Masternode, abes  yg Aegeus yg hg baru pos tu amende, bukan masterndoe ka tu?
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 21, 2018, 09:37:55 AM
 #1347

no one talk about mining here? is there any baikal miner for sale?

When BTC price was at least $12,000 there were a few talk here on this thread about mining.  Right now, it's probably not too profitable to mine because of the electricity costs, but would be a good time to buy mining equipment from those who decided to give up mining.  Which Baikal Miner are you interested in?  Mini X11, Giant N or Giant B?  Might want to try eBay or Aliexpress to get the best deal.  A friend of mine just bought BitMain Antminer S9 on eBay he said he got a very good deal on it.   

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 21, 2018, 09:40:31 AM
 #1348

Perhatian:  ICO di atas hanyalah untuk bacaan orang dewasa sahaja.  Kanak-kanak tidak dibenarkan untuk membaca.


Pautan Untuk Kertas Putih Bahasa Malaysia (Link To Malaysian Language Whitepaper):  https://drive.google.com/file/d/1K7Vyux-rkWB-jPmBjW1KhgE-GR64zghF/view

Terbaik Bro Jitra, Rajin betul translate whitepaper...  Smiley skrng aku dh xleh nk buat translation.. Hmmm Sad Keep it up, harap2 la Theymos ad buat section untuk malaysia

Thank you bro... nko buat larr akaun baru yang bersih.  Tunggu sampai dapat Jr. Member dan apply Masternode translation yang nko suka buat, tapi ramai jugak newbie yang buat Masternodes tak perlu Jr. Member...tapi ICO susah sikitlah....  Portfolio nko kan dah ada. Experience dah ada.  Apa nak risaunya.  Takde masalah kat situ.  Yang ada masalahnya kalau tak pernah ada pengalaman. Don't worry aku tak interested kat Masternode translation....

Jangan guna akaun itu untuk translation pelbagai language contohnya Indonesia dan Malaysia, walaupun kita semua multi-language.  Aku tak ada anti sapa-sapa tapi kalau tengok mamat mana-mana cuba nak grab banyak language rasa geram jugak laar..., terutamanya Malaysia dan Indonesia nie selalunya ada sibling rivalry.  Berjiran nie memang susah.  Tak tau laar kalau Bitcointalk bagi buat banyak akaun, kalau 2 akaun mungkin boleh, lebih pada tu aku tak tau laar.., aku orang baru.

Dan jangan link kan akaun baru tu pada mana-mana akaun atau hantar sMerit kepada akaun lain...aku tengok akaun nko ada negative trust daripada Vod pasal sMerit, peciternya tu...?  Vod tu sapa, Lauda tu sapa, macam powerr jerr depa tu? Tak perlu sMerit kalau nak buat translation. Junior member pun boleh join bounty.  Hanya Fxstrike saja yang risau pasal sMerit nie.  Aku okayy jer masa tak ada Merit pun masih dapat.  Susah sikit kalau newbie tapi rezeki masing-masing ada di mana-mana dan pada bila-bila masa.  


Vod Lauda tu org lama bro, Dari 2011 duk sini rasa nya.. Ok bro, thanks advice

Masternodes translation nie dibayar macam mana? Bukan ERC20 token kan?
Dia translation thread jgk, tp simple... dia byr pakai coin dia... sy stored wallet kt rdp Smiley jimat sikit data stored heehe...

So dah buat ke blom akaun baru bro?  Masternodes tengah cari tu...
bahaha knp nak kene buat acc baru , chill lah ahha

Org Jitra ni hg kata xnak buat translation Masternode, abes  yg Aegeus yg hg baru pos tu amende, bukan masterndoe ka tu?

Dah ada orang mintak tolong suruh buat tak boleh nak refuse.  Nanti job lain tak dapat pulak.  Topik Masternode pun tak lah susah sangat dari segi teknikal terms nya.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 22, 2018, 10:35:13 PM
 #1349


( jika imej tidak dimuatkan sila muat semula halaman)

Video Kami: https://www.youtube.com/embed/JGKW7MKRFyk
Laman Web: https://emarketchain.co/
Kertas Putih: https://drive.google.com/file/d/1jliDRkLe2d9r_t1sXHFI1SVZDhLHFdKI/view
Satu Halaman: https://drive.google.com/file/d/1MC7brc4pVLKOPsUYZl2dCyZsH-9oknh-/view
Facebook: https://www.facebook.com/eMarketChainEMAC/
Twitter: https://twitter.com/eMarketChainCo
Telegram: https://t.me/joinchat/AAAAAEWU4oAsV5Ic6bgTDg

Klik di sini untuk mengetahui tentang kempen baru kami: https://emarketchain.co/eMarketchain_Campaign.pdf



csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 23, 2018, 03:34:47 AM
 #1350

Is this the first ICO coming out from a company based in Malaysia? I haven't heard of any ICOs from Malaysia yet. If it's the case then it might be a good thing for more Malaysian companies to get into ICOs. Good for capital flow into Malaysian based projects. I know Singapore has produced many ICOs. We should get our government to support more local ICOs like this.

We are not the first and we are in touch with the Securities Commission in Malaysia to ensure this will go smoothly.

Is CSR Inpactor token considered a security or utility token?

CSRi is a utility token.
palijam
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile WWW
April 23, 2018, 11:10:31 PM
 #1351

salam. boleh tolong share link bounty yang ada? pening search. tkasih

www.swachhcoin.com-DECENTRALISING WASTE MANAGEMENT
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 24, 2018, 08:15:04 AM
 #1352

salam. boleh tolong share link bounty yang ada? pening search. tkasih

Inpactor's bounty campaign is here: https://bitcointalk.to/index.php?topic=3286739.0
spikyz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 0


View Profile
April 24, 2018, 09:49:40 AM
 #1353

Maaf, adakah kita masih mengamalkan bahasa malaysia baku di dalam bebenang ini? ataupun bebas?
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 24, 2018, 02:01:22 PM
 #1354

Maaf, adakah kita masih mengamalkan bahasa malaysia baku di dalam bebenang ini? ataupun bebas?

Oh, maaf! Bahasa Malaysia pun boleh (: Setahu saya, bebenang ini bebas.
Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 24, 2018, 08:55:37 PM
 #1355

salam. boleh tolong share link bounty yang ada? pening search. tkasih

Salam, tanya pasal bounty Inpactor kan?  Ni dia link-nya:  https://bitcointalk.to/index.php?topic=3286739.0.

Kalau nak bounty dalam Bahasa Malaysia boleh saya terjemahkan, tapi mungkin ambil masa sedikit sebab sekarang tengah terjemahkan Kertas Putih Inpactor due pada 4/27, dan saya tengah ada isu komputer sedikit.  Baru2 ni kena attacked ngan virus jadi kena clean re-install balik semua Windows & programs.

Anyways, bila dah siap terjemahan Kertas Putih Inpactor tu saya akan post kan di sini, memang menarik dan wajib dibaca kalau ada kelapangan.

Kalau nak link kepada bounty yang lain sila bagitau.  Kadang2 tu mesej boleh tersalah dipahami memandangkan "bebenang" Malaysia ni cuma ada satu jer benang dia.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
meri21
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 0

Anne Meri


View Profile
April 24, 2018, 09:33:14 PM
 #1356

TERDAFTAR PADA CRYPTOBRIDGE
https://wallet.crypto-bridge.org/market/BRIDGE.ULTRA_BRIDGE.BTC

TERDAFTAR PADA MASTERNODES.ONLINE

https://masternodes.online/currencies/ULTRA/







situs web


tentang
Ultranatum akan digunakan untuk pembayaran menerusi telefon bimbit, mesej dihantar dan diterima dengan selamat dan anonim secara hujung-to-end.
Dengan teknologi blockchain terintegrasi, pengguna akan dapat memantau keseimbangannya, memindahkan, dan bahkan status Masternode sementara dapat melakukan pembayaran semua dari satu aplikasi seluler.

Teknologi blockchain akan membolehkan pengguna untuk
- Pantau Saldo
- Pemindahan Anonim
- Status Masternodes
- Pembayaran Instan
-Program progresif


Ultranatum adalah aplikasi mudah alih tempat pembayaran boleh dilakukan di ujung jari anda secara instan dan anonim.
Tidak lagi menunggu lama untuk memindahkan wang. Dengan kemudahan seperti itu, siapa pun yang memiliki perangkat seluler dapat menggunakannya.

Discord
Bergabunglah dengan Discord kami, kami lebih aktif di sana

Spekfikasi Koin

Nama: Ultranatum
Ticker: Ultra
Jenis: Pow / Masternode
Maksimum bekalan: 32.000.000
Pra tambang: 500.000
Algoritma: x11
Blok TIme: 1 Menit
Blok Ukuran Maks: 10 MB
Node Progresif
Jaminan: 1000 Ultra
Nodes Progressive Reward: 90%
Bukti hadiah kerja: 10%
[/pusat]


Tautan
LIVE


Roadmap 2018

Q2
Luncurkan Ultra
Masternode Presale
Rilis Wallet
Cantuman ke Cryptobridge dan Coinexchange.io
Cantuman ke MNO
Kampanye Media Sosial
Pratinjau Aplikasi Seluler
Q3
Mengembangkan Aplikasi Android dan iOS
Penguji Beta
Bounties
 Kampanye pemasaran Menargetkan Komunitas Asia
Q4
Memperbarui produk yang ada
Dompet Android
Dompet iOS
Rilis Aplikasi Seluler Resmi (Ultrapp)

Bounti

Desain untuk Whitepaper kami = 200ULTRA

Hadiah terjemahan sudah berakhir

Terima kasih


Terjemahan whitepaper ke Jepang dan Cina = 200 Ultra Setiap Terjemahan

Terjemahan thread ANN ke Jepang dan Cina = 50 Ultra Setiap Terjemahan

Semua Terjemahan lainnya terbuka untuk diklaim (30 Ultra Setiap)


Undang Bounty Terbuka, Undang teman Anda ke Discord 800 Ultra kami akan diberikan

1st 400 2nd 150 3rd 75 4th 50 5th 25

Harap kirim pesan kepada Moderator kami tentang hadiah tentang perselisihan https://discord.gg/wvnytmW

Airdrop akan diberikan kepada pengguna dengan lebih dari 5 undangan

Progressive Nodes

Jaminan: 1000 Ultra


90% Hadiah Block

Block Number  3001+       8001+         13001+        28001+              43001+        100001+
Block reward    2               6               15               30                   40               250
Total MN        ROI            ROI             ROI             ROI                  ROI              ROI

    1                101745%     305235%      763088%      1526175%       2034900%      12718125%

    5                20349%       61047%       152168%      305235%         406980%       2543624%

   10               10175%      30524%        76309%       152618%         230490%       1271813%

  15               6783%        20349%        50873%       101745%         135660%       847875%

  20               5087%        15262%        38154%       76309%           101745%       654906%

  50               2035%        6105%          15262%       30524%           40698%        254363%

 100             1017%        3502%           7631%        15262%           20349%        127181%

 150             678%          2035%           5087%        10175%           13566%        84788%

 250             407%          1221%           3052%         6105%            8140%         50873%

 500             203%          610%             1526%         3052%            4070%         25436%

1000            102%          305%             763%          1526%            2035%         12718%

5000             20%            61%             153%            305%            407%           2544%

10000           10%             30%             76%             153%            203%           1272%


Presale

Kami akan memiliki 3 Putaran Penjualan Masternodes
 1. 10 Masternodes akan diberikan untuk 0,4 btc masing-masing
 2st. 5 Masternodes akan diberikan untuk 0,5 btc masing-masing
 3 5 Masternodes akan diberikan untuk masing-masing 0,6 btc

11 total Reserved
4 masing-masing 0,5 btc tersedia
5 masing-masing 0,6 tersedia


Sangat penting bahwa kita mendapatkan cukup dana untuk daftar lagu cepat di MNO dan Cryptobridge. Daftar lagu cepat di Masternode Online dan Cryptobridge akan memungkinkan kita untuk memulai proyek dan memperluas node progresif kami ke lebih banyak orang. Untuk menghindari Scammers !!!!! Ingat kami tidak pernah PM Anda untuk setiap penjualan, Anda harus menghubungi kami !!!! Untuk Saat ini, Anda dipersilakan untuk memesan Masternode dan setelah Pertambangan Mulai Anda dapat memperoleh Masternode Anda segera Pertama 3000 BLocks memiliki imbalan 0,2 Ultra untuk Mulai yang adil dan Lambat


Amal

Kami percaya bahwa Amal itu penting 1 Masternode akan digunakan hanya untuk tujuan amal
dan setelah Bulan Pertama setiap minggu kami akan menyumbang ke http://www.sens.org/
dan juga https://breastcancersupport.org.uk/


Info: http://www.sens.org/about/about-the-foundation

Info:  https://breastcancersupport.org.uk/about-us/

Other languages

WALLET = Ud95kb8aBL4XqC3JA1SE7fAmYCGGudfBJ7

★ PRiVCY ➢ Own Your Privacy! ➢ Best privacy crypto-market! ★
✈✈✈[PoW/PoS]✅[Bounty]✅[Airdrop]✈✈✈ (https://privcy.io/)
theincitement
Copper Member
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 05:24:32 AM
 #1357

salam. boleh tolong share link bounty yang ada? pening search. tkasih

Salam, tanya pasal bounty Inpactor kan?  Ni dia link-nya:  https://bitcointalk.to/index.php?topic=3286739.0.

Kalau nak bounty dalam Bahasa Malaysia boleh saya terjemahkan, tapi mungkin ambil masa sedikit sebab sekarang tengah terjemahkan Kertas Putih Inpactor due pada 4/27, dan saya tengah ada isu komputer sedikit.  Baru2 ni kena attacked ngan virus jadi kena clean re-install balik semua Windows & programs.

Anyways, bila dah siap terjemahan Kertas Putih Inpactor tu saya akan post kan di sini, memang menarik dan wajib dibaca kalau ada kelapangan.

Kalau nak link kepada bounty yang lain sila bagitau.  Kadang2 tu mesej boleh tersalah dipahami memandangkan "bebenang" Malaysia ni cuma ada satu jer benang dia.

Alex akan uruskan tarikh akhir untuk Kertas Putih dalam group bounty telegram.
GeorgianCryptoTrader
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
April 25, 2018, 12:28:09 PM
 #1358

Hi!

If you want some solution for cheaper global remittance, look at this page: https://bitcointalk.to/index.php?topic=3375899.0

Jitra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 5

Professional Translator (Malaysian Language)


View Profile WWW
April 25, 2018, 09:47:51 PM
 #1359

salam. boleh tolong share link bounty yang ada? pening search. tkasih

Salam, tanya pasal bounty Inpactor kan?  Ni dia link-nya:  https://bitcointalk.to/index.php?topic=3286739.0.

Kalau nak bounty dalam Bahasa Malaysia boleh saya terjemahkan, tapi mungkin ambil masa sedikit sebab sekarang tengah terjemahkan Kertas Putih Inpactor due pada 4/27, dan saya tengah ada isu komputer sedikit.  Baru2 ni kena attacked ngan virus jadi kena clean re-install balik semua Windows & programs.

Anyways, bila dah siap terjemahan Kertas Putih Inpactor tu saya akan post kan di sini, memang menarik dan wajib dibaca kalau ada kelapangan.

Kalau nak link kepada bounty yang lain sila bagitau.  Kadang2 tu mesej boleh tersalah dipahami memandangkan "bebenang" Malaysia ni cuma ada satu jer benang dia.

Alex akan uruskan tarikh akhir untuk Kertas Putih dalam group bounty telegram.

Terima kasih Nicole, saya baru saja selesai proses re-install komputer yang rosak, so akan sambung balik projek-projek yang terbengkalai seperti Kertas Putih Inpactor / Incitement.  Masih ada separuh lagi belum siap, biar lambat asalkan produknya berkualiti.  Telegram pun dah 2-3 hari tak log masuk... nak guna iphone untuk mende2 macam ni kecik sangat & tak convenient.

csr.INPACTOR.com  ◁|▌ A NEW HUMANITARIAN ECOSYSTEM ▐|▷  theINCITEMENT.com
■■■■■■■■■■■■■   POWERED BY CSR Tokens   ■■■■■■■■■■■■■
ninjaboon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1000



View Profile WWW
April 25, 2018, 11:19:19 PM
 #1360

7 blockchain events in KL this week. How many of you attended the ones at Taps Beer, Sri Petaling and Nu Sentral one?

Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!