Bitcoin Forum
September 20, 2018, 04:29:45 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S9 no lights (but fans spin)  (Read 69 times)
tim-bc
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 20


View Profile
April 23, 2018, 01:58:26 PM
 #1

Antminer S9's fans spin when power is applied, but no lights turn on (no hashboards, no ethernet, no status leds, no controller leds).

Power supply and ethernet connection are known to be good. Reset button and IP Report button have no effect.

Is there any way to solve this problem or must the miner be repaired by bitmain?

Ignore scammers on Skype, Telegram, etc. I will only ever contact you via forum PMs. See profile for fingerprint.
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
1537460985
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537460985

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537460985
Reply with quote  #2

1537460985
Report to moderator
fanatic26
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 560


View Profile
April 23, 2018, 04:01:17 PM
 #2

Test your PSU and make sure it is outputting 12v. If you are getting no lights turning on you either have a PSU or controller problem.

Stop buying industrial miners, running them at home, and then complaining about the noise.
BitMaxz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1032

Bitmain miners is getting worst.


View Profile WWW
June 13, 2018, 05:14:18 PM
 #3

I think you didn't reset it carefully so I suggest that you reset it again with the correct procedure to reset your miner to the factory default and also to refresh the program.

You can follow the 3 ways to restore factory your miner here https://enforum.bitmain.com/bbs/topics/3957

If it didn't work then your control board is damaged so the only way you can solve the issue is to send it back to bitmain if it's still under warranty.

ccgllc
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 36

Math doesn't care what you believe.


View Profile
June 13, 2018, 05:39:30 PM
 #4

I think you didn't reset it carefully so I suggest that you reset it again with the correct procedure to reset your miner to the factory default and also to refresh the program.

You can follow the 3 ways to restore factory your miner here https://enforum.bitmain.com/bbs/topics/3957

If it didn't work then your control board is damaged so the only way you can solve the issue is to send it back to bitmain if it's still under warranty.

Or buy a new control board from Bitmain if its out of warranty.

I mine bitcoin for a living, and I mine at Kano.is!
Blokforge Affiliate:  https://blokforge.com/?ref=21
Linux since 0.96 kernel and Slackware distributions on (4) floppies...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!