kayiboyu
Member

Activity: 154
Merit: 10
�The future is your Genome �
|
 |
December 11, 2017, 11:38:39 AM |
|
Temsilcimiz Beşiktaş, Alman devi Bayern M�nih ile eşleştiği son 16 turunda diğer eşleşmeler ş�yle;
Basel-Man.City Porto-Liverpool Juventus-Totthenham Sevilla-Man.United Shaktar-Roma Chelsea-Barcelona Real Madrid-Psg(en merakla beklediğim eşleşme)
|
|
|
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
|
grkms
Sr. Member

Activity: 308
Merit: 251
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
 |
December 11, 2017, 11:51:04 AM |
|
Eğer olur da Bayern ' i devirirsek �ok rahat bir şekilde s�yl�yorum ki Final ma�ı garanti ..
|
|
|
|
jopen
Member

Activity: 196
Merit: 30
|
 |
December 11, 2017, 11:58:10 AM |
|
Bu sene beşiktaş ger�ekten şampiyonlar liginde g�zel işler yaptı ama buraya kadarmış. Bayern'i devirmesi �ok zor bir ihtimal olarak g�r�yorum. Top yuvarlaktır eğer Beşiktaş Bayern'i bu turda saf dışı bırakırsa Şampiyonlar Liginde artık kendi yerini almış olacaktır.
|
|
|
|
andromed22
|
 |
December 11, 2017, 11:59:52 AM |
|
Bayern'i devirirse eğer Beşiktaş tam anlamıyla tarih yazar, başarabilir mi? Başarır neden olmasın benim en b�y�k beklentim Bar�a'nın da elenmesi olacaktır sonrası kolay 
|
|
|
|
Segomo
Member

Activity: 112
|
 |
December 11, 2017, 12:03:40 PM |
|
3-4 tane dengeli takım vardı karşımıza gelebilecek. Gittik dengesizlerden �ektik  Şampiyonlar liginde bu noktadan sonra ilerlemek istiyorsan zaten takım se�micen. Bayer yenebilimiyiz. Zor ama imkansız değil diyelim  Adamların teknik kadro yada y�netimden biri beşiktaşı isteriz demişti galiba . Başka bişey istese tutacakmış 
|
|
|
|
mavipapagan
Member

Activity: 120
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
|
 |
December 11, 2017, 12:07:53 PM |
|
Besiktas cok guclu bir rakip olan bayern munih le eslesti cok sanssiz bir kura oldu. Ama bundan sonra farketmezdi barcelona yada PSG de olabilirdi. alman takimi eski gucunde degil.Besiktasin ufak da olsa bi sansi var hadi besiktasim biraz sansla sen bu takimi elersin .basarilar besiktas.
|
|
|
|
Madara1
Full Member

Activity: 277
Merit: 101
|
 |
December 11, 2017, 12:18:52 PM |
|
Bu saatten sonra rakip se�ilmez. Kupayı istiyorsan karşına kim �ıkarsa elemeyi bileceksin. Bayern M�nih gibi takımları yenmenin bir tek yolu var. Oda korkmamak. Korktuğun an işin biter.
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1316
Merit: 1001
Morpheus Labs BPaaS
|
 |
December 11, 2017, 12:41:11 PM |
|
Real ile PSG'nin, Chelsea ile Barca'nın birbirine �ıktığı, ilgin� bir kura oldu. Beşiktaş �ekebileceği en zor takımı �ekti. Grubu 2. bitiren Porto'ya daha kolay rakip denk geldi. Kura şansı yanında olmayınca b�yle oluyor. Beşiktaş'ın işi �ok zor ama Bayern'i ge�ebilirlerse kupayı bile kazanabilirler.
|
|
|
|
kayiboyu
Member

|
 |
December 11, 2017, 01:16:19 PM |
|
Y�zde olarak en d�ş�k takım bayerndi o da geldi Beşiktaş'ı buldu.Beşiktaş karşısında bayern almanyadaki ma�ta farklı bir skor almaya �alışacaktır ��nk� T�rk takımlarının kendi evlerinde ne kadar etkili olduklarını biliyorlar �zellikle Beşiktaş'ın
|
|
|
|
mariogomer
Member

BIG AIRDROP: t.me/otppaychat
|
 |
December 11, 2017, 01:39:16 PM |
|
Bayern her ne kadar �rk�t�c� bir rakip gibi g�r�nse de �zellikle son 2 yıldır g�zle g�r�l�r bir d�ş�ş yaşıyorlar. Ben Beşiktaş'ımızın elenecek olsa dahi Bayern M�nih'e soğuk terler d�kt�rebileceğini d�ş�n�yorum.
|
|
|
|
bugratemel
Newbie
Activity: 8
Merit: 0
|
 |
December 11, 2017, 02:15:05 PM |
|
bayern zor bi takım ama beşiktaş bu gazla onuda yenerde zor durururlar diye d�ş�n�yorum
|
|
|
|
ST39
Member

Activity: 145
Lidyacoin - New Trade Era With Zero Commision
|
 |
December 11, 2017, 02:18:59 PM |
|
�ok g�zel ma�lar bizi bekliyor ...kuralar �ok iyi Beşiktaş'a başarılar....
|
|
|
|
goncalvopietro
Member

Healthcare Beyond Barriers
|
 |
December 11, 2017, 02:34:18 PM |
|
İnanılmaz ma�lar var ama dilerim en �ok konuşulanları Beşiktaş-Bayern M�nih ma�ları olur ve Beşiktaş r�zgarı devam eder 
|
|
|
|
Dammitt
|
 |
December 11, 2017, 02:51:45 PM |
|
Sakat takım geldi ilk ma�ta direk bitirmek ister diğer ma�ta �ok zorlamaz. Beşiktaşın savunması da �ok iyi değil aslında ama celtic ve anderlecht gibi takımlarla oynadı bayern grubunda 15 puanla bitirdi yalnız fark falanda atmadı �yle. Ama şu q7 kesmesi lazım bu her top geldiğinde ayağında �ok tutuyor.
|
|
|
|
criptoturk
Member

|
 |
December 11, 2017, 03:02:29 PM |
|
beşiktaş �ekebileceği en zor kurayı �ekti, işi zor g�z�k�yor
|
|
|
|
2run
|
 |
December 11, 2017, 03:27:57 PM |
|
Basel- Man.CityPorto-Liverpool Juventus- TotthenhamSevilla- Man.UnitedShaktar- RomaChelsea- BarcelonaReal Madrid-Psg Tur tahminlerimi kırmızı olarak işaretledim bakalım bittiğinde ne olacak  Beşiktaşlı olarak turu ge�ebileceğimize inanıyorum.. beşiktaşta bu potansiyel var.
|
|
|
|
borulce
Jr. Member
Activity: 63
CIBUS FOOD Ecosystem
|
 |
December 11, 2017, 04:48:37 PM |
|
Beşiktaş �ok sakat bir kura �ekti. Eleneceğini d�ş�n�yorum.
|
█▐ CIBUS FOOD ECOSYSTEM ▐ █FOOD BLOCKCHAIN ▬▬▬▬ TOKEN SALE 28 FEB 2018 ▬▬▬▬ (https://cibus.world)
|
|
|
erdemyolcu
Member

Activity: 97
|
 |
December 11, 2017, 04:56:08 PM |
|
�ekilebilecek en k�t� takımlardan birini cekti...
|
|
|
|
BitcoinTurk
Full Member

Activity: 294
Merit: 150
DateCoin - The HOTTEST ICO
|
 |
December 11, 2017, 05:01:00 PM |
|
G�zel eşleşmeler var, bakalım bu sefer iddia y�z�m�z� g�ld�recek mi? 
|
|
|
|
kayiboyu
Member

|
 |
December 11, 2017, 05:04:12 PM |
|
Basel- Man.CityPorto-Liverpool Juventus- TotthenhamSevilla- Man.UnitedShaktar- RomaChelsea- BarcelonaReal Madrid-Psg Tur tahminlerimi kırmızı olarak işaretledim bakalım bittiğinde ne olacak  Beşiktaşlı olarak turu ge�ebileceğimize inanıyorum.. beşiktaşta bu potansiyel var. Tahminlerinizde iki eşleşmeye katılmıyorum bence Liverpool ve Psg turu ge�en taraf olacaklardır.Lakin iki ay sonra real madrid eski formunu yakalarsa o zaman iş değişebilir tecr�be farkıyla ispanyollar turu ge�ebilir o y�zden şuan i�in �ok ortada bir eşleşme.
|
|
|
|
SirKraubert
Newbie
Activity: 4
|
 |
December 11, 2017, 06:11:51 PM |
|
Almanyadaki ma�ta Bayern farklı bir skor alabilir.Benim turnuvadaki favorim s�priz olarak Man.City. PremierLigi s�p�r�yorlar zaten.
|
|
|
|
xxbtcxxx
Member

Activity: 182
|
 |
December 11, 2017, 06:19:37 PM |
|
Beşiktaşın işi ger�ekten �ok zor. Ama top yuvarlaktır. Ki bu potansiyel beşiktaşta yok değil. Umarım alır bu ma�ı.
|
|
|
|
hardline
Jr. Member
Activity: 30
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
 |
December 11, 2017, 06:25:05 PM |
|
�ok g�zel eşleşmeler olmuş.Paris-Real Madrid eşleşmesini heyecanla bekliyorum.
|
╔═◼ CARDSTACK ◼═╗ The Experience Layer of the Decentralized Internet (https://cardstack.com/)
|
|
|
EUROPEANTURK
|
 |
December 11, 2017, 06:32:55 PM |
|
Beşiktaş �ekebileceği en k�t� takımı �ekmiş bence Beşiktaş şimdiden elenmiş, işi �ok zor , turu ge�erse mucize olur, ama futbol bu belli olmaz Beşiktaşa tur i�in başarılar dilerim.
|
|
|
|
macit
Jr. Member
Activity: 30
|
 |
December 11, 2017, 06:36:02 PM |
|
Beşiktaş �ekebileceği en k�t� takımı �ekmiş bence Beşiktaş şimdiden elenmiş, işi �ok zor , turu ge�erse mucize olur, ama futbol bu belli olmaz Beşiktaşa tur i�in başarılar dilerim.
Ger�ekten �yle oldu Real Madrid'i tercih ederdim ben Bayern yerine Almanlar İstanbuldaki ma�ın ne kadar zorlu ge�eceğini bildiği i�in M�nihte farklı bir skor almaya �alışacaklardır.
|
|
|
|
eserersan
Member

Activity: 126
|
 |
December 11, 2017, 07:06:58 PM |
|
Bayern �ok k�t� oldu Beşiktaş i�in ama belli olmaz olur da alırlarsa kimse tutamaz.
|
|
|
|
criptolover12
Member

|
 |
December 11, 2017, 07:31:03 PM |
|
real psg eslesmesi efsane oldu. iki mac da kacmaz. umarim chealse de barca yi eler.
|
|
|
|
gorkem19888
Full Member

Activity: 266
Merit: 107
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
|
 |
December 11, 2017, 07:37:31 PM |
|
bjk turu gecen dıyenler ne kullanıyorsanız soleyın bızde ıcelım sızdekı kafayı yakalamak ıcın bı dunya para harcıyorum olmuyor cunku gecen sene aynı turda b.munıh arsenalı 5-1 lık 2 macla. ondan once 4 atarak ondan once 7 atarak elemıs sız neyın kafasındasınız anlamak cok zor
|
|
|
|
JJRousseau
Member

Activity: 122
|
 |
December 11, 2017, 09:03:33 PM |
|
Tottenham'a sempati duyan birisi olarak şunu s�yleyebilirim. Şampiyonlar Ligini bu sene Manchester City kimseye bırakmaz gibi g�r�n�yor. Son 16 takım eşleşmeleri ger�ekten �ok sağlam olmuş... Real Madrid ile Paris Saint Germain ma�ı izlemeye değer.
|
|
|
|
TheEagle1903
Jr. Member
|
 |
December 11, 2017, 09:52:19 PM |
|
Umarım Beşiktaş ile aynı g�n oynamaz Real-Psg ��nk� o ma�ıda �ok izlemek istiyorum.Bir beşiktaşlı olarak şansımızı az olarak g�r�yorum.Yine de hi�bir şey imkansız değil.
|
╔═◼ CARDSTACK ◼═╗ The Experience Layer of the Decentralized Internet (https://cardstack.com/)
|
|
|
Mustafablci
Member

Activity: 70
|
 |
December 11, 2017, 10:28:03 PM |
|
Bence beşiktaşın bayerni yenmesi imkansız..........
|
|
|
|
Mustafablci
Member

|
 |
December 11, 2017, 10:29:21 PM |
|
Beşiktaşın ma�ı dışında da en merak ettiğim ma� psg real madrid ma�ı
|
|
|
|
gorkem19888
Full Member

|
 |
December 12, 2017, 12:12:04 AM |
|
Umarım Beşiktaş ile aynı g�n oynamaz Real-Psg ��nk� o ma�ıda �ok izlemek istiyorum.Bir beşiktaşlı olarak şansımızı az olarak g�r�yorum.Yine de hi�bir şey imkansız değil.
aynı gun mac yok arkadas butun maclar her gun 1 tane hepsını canlı seyretcez
|
|
|
|
BTCHakan
|
 |
December 12, 2017, 01:46:54 AM |
|
Eşleşmeler �ok sıkıntı oldu bu yıl. Beşiktaş'a �z�ld�m doğrusu. Hayal kurmamak gerek.. Bayern'i elemek �ok ama �ok d�ş�k bir ihtimal. Beşiktaş ilk ma�ta Almanya'da galip gelse bile adamlar gelip burada 6-7 atar gider. Kızdırmamak lazım Bayern'i  Ama g�nl�m�z turu ge�mesinden yana. Destek�isiyiz sonuna kadar.
|
|
|
|
spoiled3
Jr. Member
Activity: 64
|
 |
December 12, 2017, 10:57:00 AM |
|
Beşiktaş'ımızı da yabana atmayalım .. Son ma�larda olduk�a kaliteli ve hırslı bir şekilde top oynadık . �zeceğini sanmıyorum . Bir s�priz ger�ekleşebilir Beşiktaş'ımız tarafından ...
|
|
|
|
TheEagle1903
Jr. Member
|
 |
December 12, 2017, 10:58:18 AM |
|
aynı gun mac yok arkadas butun maclar her gun 1 tane hepsını canlı seyretcez Bu �ok iyi oldu ben ikili ikili sanıyordum o zaman t�m d�nya Beşiktaş-Bayern ma�ını izleyecek oynandığı g�n ger�ekten g�zel bir olay bu. 
|
|
|
|
negredo19
Member

Activity: 84
Gambling Investment Fund
|
 |
December 12, 2017, 11:07:21 AM |
|
Ger�ekten net birşey varsa ki eğer bayreni eleyebilirsek final ma�ı garanti olur.
|
|
|
|
TheEagle1903
Jr. Member
|
 |
December 12, 2017, 04:52:29 PM |
|
Ger�ekten net birşey varsa ki eğer bayreni eleyebilirsek final ma�ı garanti olur.
Bende beşiktaşlıyım bayerni eleme şansımız ger�ekten �ok d�ş�k ger�ek�i olarak bakmamız lazım ilk başlarda olan kura şansımız maalesef tam tersine d�nd� bu sefer.Ayrıca bayerni elersek karşımıza psg �ıkarsa garanti finale mi �ıkacaz 
|
|
|
|
mmmtr
Sr. Member

Activity: 406
Merit: 250
Bitcoin Alış Satış
|
 |
December 12, 2017, 05:03:17 PM |
|
Beşiktaşın şanssızlığıdır diyorum umarım yine farklı mağlubiyet olmaz 
|
|
|
|
warlicnuker
Jr. Member
Activity: 63
|
 |
December 12, 2017, 05:22:30 PM |
|
bizim takımlarda oluyor hep bu neyse biz inancımızı yitirmeyelimde gerisi beşiktaşa kalmış.
|
|
|
|
Or-An
Newbie
Activity: 4
|
 |
December 12, 2017, 05:30:40 PM |
|
Sonu�ta imkansız değil hi�bir şey turun favorisi kesinlikle bayern ama beşiktaşın da bu sezon avrupada sergilediği performans ortada.
|
|
|
|
gorkem19888
Full Member

|
 |
December 13, 2017, 01:44:20 AM |
|
Sonu�ta imkansız değil hi�bir şey turun favorisi kesinlikle bayern ama beşiktaşın da bu sezon avrupada sergilediği performans ortada.
İMKANSIZ kardes ımkansız bjk kım bayern ı eleyecek 
|
|
|
|
exfilesx
Member

|
 |
December 13, 2017, 02:07:09 AM |
|
Bayern'in �ıkması b�y�k talihsizlik.
|
|
|
|
rafsa
Member

Presale is live!
|
 |
December 13, 2017, 07:25:20 AM |
|
bayari devirirsek kupayı alırız insallah..
|
|
|
|
erifubirugen
Member

|
 |
December 13, 2017, 08:06:54 AM |
|
Temsilcimiz Beşiktaş, Alman devi Bayern M�nih ile eşleştiği son 16 turunda diğer eşleşmeler ş�yle;
Basel-Man.City Porto-Liverpool Juventus-Totthenham Sevilla-Man.United Shaktar-Roma Chelsea-Barcelona Real Madrid-Psg(en merakla beklediğim eşleşme)
Ben direk eşleşmeler i�in �ng�r�lerimi yazayım buraya: (Koyu olan takımların tur atlamalarını bekliyorum) Basel- Man.CityPorto- LiverpoolJuventus- TotthenhamSevilla- Man.UnitedShaktar-Roma Chelsea- BarcelonaReal Madrid- PsgBeşiktaş'ımız i�in �ok zor bir eşleşme oldu Bayern Munchen, şansımız tabiki var ama onlarınkisi kadar fazla değil. Başarılar Beşiktaş..
|
|
|
|
nevzatdoner
Jr. Member
Activity: 31
|
 |
December 13, 2017, 09:35:22 AM |
|
bence beşiktaş i�in en �nemlisi psg nin elenmesi olacak 
|
|
|
|
CyberCombat
|
 |
December 13, 2017, 09:38:01 AM |
|
Bayern'in �ıkması b�y�k talihsizlik.
Niye talihsizlik olsun, eninde sonunda Bayern besiktasin karsisina cikmacakmiydi. ilk turdan elenmesi diyeceksen, sampiyonluga oynamayan takim oraya gitmesin haci. Bayern'i buyutmeyin o kadar, Barcelona'dan cekiniyorum ben.
|
|
|
|
exfilesx
Member

|
 |
December 15, 2017, 01:26:58 AM |
|
Bayern'i b�y�tmeyin mi yok artık  Bu s�z�n� unutma.
|
|
|
|
sammys
|
 |
December 15, 2017, 11:43:51 AM |
|
Bayern'i b�y�tmeyin mi yok artık  Bu s�z�n� unutma. Haklısın tabi Bayern'i şuanki Fenev Ve Gasaray i�in dersen b�y�tebilirsiniz ancak Beşiktaş i�in b�y�tmeyin !
|
|
|
|
Airdrop Picker
Member

Activity: 98
"Akche, T�rkiye'nin Dijital Parası"
|
 |
December 15, 2017, 04:47:56 PM |
|
Beşiktaş s�per ligde olmasa da şampiyonlar ligine �ok iyi başladı ve iyi devam ettirerek formunu korudu. ben bir Beşiktaşlı olarak gruptaki son ma�ta Leipzig karşılaşması �ncesi kadroyu g�r�nce işi garantiye aldık ne de olsa mantığıyla ma�a asılmayız ev Leipzig bizi yener diye d�ş�nm�şt�m ama takım inanmış ve başardı namağlup ve T�rkiye rekorunu kırarak gruptan �ıkmayı. son 16da da B.M�nih dahi olsa inandıktan sonra neler olacağını hi� bilemeyiz, bekleyip g�relim bakalım, inşallah kazanan taraf biz oluruz
|
|
|
|
GiannisTR
Member

|
 |
December 15, 2017, 05:00:32 PM |
|
Kazanma alışkanlığı buraları oynama tecr�besi takım kalitesi ve bazı parametreler Bayern M�hih'i favori g�sterebilir ancak futbol 90 dakika oynanan ve her iki takımında �nde olmadan 0-0 başlayan bir oyundur. Bu sezon Ş.ligi kulvarı boyunca oynadığı ma�larla hi� de k�t� sayılmayacak bir performans g�sterdi Beşiktaş bilmiyorum 13 mart gecesi burada olduğumuzda yeni başlıkta efsane yazmış bir Beşiktaş anlatabiliriz
|
|
|
|
poyrazz52
Member

Activity: 104
|
 |
December 17, 2017, 11:12:06 AM |
|
real-paris, juve-tottenham, chelsea-bar�a eşleşmelerini ortada g�r�yorum liverpool,united,city,roma,bayern turu atlar.
|
|
|
|
aAragnoN
Member

Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
|
 |
December 17, 2017, 11:18:50 AM |
|
Beşiktaş; Bayern M�nih'i eler sonra ki rakip Real Madrid sonra da sırada ki gelsin...
|
|
|
|
ziyaaa
Member

Blockchain Just Entered The Real World
|
 |
December 18, 2017, 03:46:22 AM |
|
Bayern M�nih Jupp Heynckes'in geri d�nmesinden sonra bambaşka bir seviyeye ulaşmış durumda.Beşiktaş'ın şansını bu aşamada zor g�r�yorum.Lakin Şenol G�neş ve �ğrencileri bu sezon avrupada �ok başarılı sonu�lar almayı başardı bir yenisi neden olmasın.
|
|
|
|
topac
Newbie
Activity: 10
|
 |
December 18, 2017, 05:15:18 AM |
|
Beşiktaş g�zel gidiyordu ama bayern �ok zor rakip ya yine de bi umut işte.
|
|
|
|
muham88
Jr. Member
Activity: 56
Bitcoin ATOM FORK 1 BTC = 1 BCA
|
 |
December 18, 2017, 06:36:05 AM |
|
beşiktaşın işi zor allah kolaylık versin
|
█ ███ █ B I T C O I N A T O M F O R K █ ███ █ (https://bitcoinatom.io/)
|
|
|
Account Supplier
Sr. Member

Activity: 532
Merit: 252
�RepuX - Enterprise Blockchain Protocol�
|
 |
December 18, 2017, 10:43:10 PM |
|
Son 16'da kolay rakip mi var sanki? En kolay g�r�neni Basel'di ama onlar bile grup ma�larında Benfica'ya 5 atmış, hak ederek �st tura �ıkmış bir takım. Son 16 turunda rakip se�mek olmaz.
|
|
|
|
Kazanova1453
Jr. Member
|
 |
December 19, 2017, 12:28:17 AM |
|
G�n�l isterdi ki Beşiktaş�ın bu performansından �t�r� şansının da yaver gitmedi ama olmadı En iyi eşleşmeye gelince kuşkusuz psg Real
|
|
|
|
Koray Pulsar
Jr. Member
Activity: 140
|
 |
December 20, 2017, 12:13:47 AM |
|
Beşiktaş grup ma�larında namağlup olarak ilk 16 ya kaldı 11 gol atıp 5 gol yiyerek 14 puan topladı ve bir ilk i başardı Bu yaptıkları b�y�k başarı tebrikler Beşiktaş umarım Bayern i de elemeyi başarabilirler ��nk� şampiyonlar ligi arenası futbolcular i�in bir vitrin
|
DAV┃DECENTRALIZED AUTONOMOUS VEHICLES┃DAV One token to move anything anywhere (https://dav.network)
|
|
|
SRKNGL
Member

Activity: 168
|
 |
December 20, 2017, 01:11:27 AM |
|
Esas bundan sonra daha zor olacak. Kast sistemine d�necek artık. 4 buyuk ligin ilk 4 takımı direk katılacaklar artık.
|
|
|
|
kayiboyu
Member

|
 |
December 20, 2017, 01:58:14 AM |
|
Esas bundan sonra daha zor olacak. Kast sistemine d�necek artık. 4 buyuk ligin ilk 4 takımı direk katılacaklar artık.
Ben bu yeni sisteme ne kadar karşıda olsam bu sistemle T�rk takımlarının 2.takımı şampıyonlar ligine sokması biraz daha kolay oldu artık 2. olan takımımız �n eleme turlarında İtalya,İspanya,İngiltere ve Almanya ligi takımlarıyla eşleşmeyecek.
|
|
|
|
yns1903
Member

Merit: 15
NVB Is A Cutting-Edge Native Video Platform
|
 |
December 20, 2017, 03:50:29 AM |
|
Beşiktaş eleyebilir bence neden olmasın
|
|
|
|
Memetemmi
Jr. Member
�Whitelist for WePower token sale before 1st of Fe
|
 |
December 22, 2017, 08:23:27 AM |
|
kimin kimle eşleştiğinin �nemi yok sonucta bayer real barcelondan baskası kupayı alamaz
|
wepower.network - Token backed by green energy, liquid and appreciates in time. Backed by major crypto companies. (https://wepower.network)
|
|
|
ILuckyGuyI
Member

Activity: 140
The future is your Genome
|
 |
December 22, 2017, 08:04:08 PM |
|
Beşiktaş i�in buraya kadarmış malesef.İlk ma� Bayern'in sahasında bi de.Artık ka� tane atarlar bilmem ama Beşiktaş'ın azmine hayran kaldım.Helal olsun.
|
|
|
|
DatKing
Jr. Member
Merit: 6
|
 |
December 22, 2017, 08:15:06 PM |
|
Real-psg erken final olmuş.Chelsea Barcelona'yı eler bence.Beşiktaş'a gelince adamlar harika bir �aba g�sterdiler g�n�lden tebrik ediyorum ama malesef buraya kadarmış.Bayern ile eşleşmesi �ok k�t� oldu.
|
SHIVOM ── The Future is your Genome! Own it. Join our Token Campaign! ── https://shivom.io/
|
|
|
dumrul88
Member

Merit: 15
|
 |
December 22, 2017, 09:20:31 PM |
|
Beşiktaş i�in zor bir kura oldu doğrusu. Tur atlaması bir hayal tabi ama umarım olur kalbimiz seninle.
|
|
|
|
dewildance
|
 |
December 22, 2017, 10:19:00 PM |
|
Eğer olur da Bayern ' i devirirsek �ok rahat bir şekilde s�yl�yorum ki Final ma�ı garanti ..
hocam b�y�k konuşmayın, top yuvarlaktır herşey olabilir ama bir sivassporlu olarak bjk'nin yanındayım
|
|
|
|
tii
Newbie
Activity: 2
|
 |
December 23, 2017, 07:51:37 AM |
|
Bayern cok kotu olmus ama eski g�c�nde degil Besiktasında ciddi sansı olabilir beyler
|
|
|
|
Memetemmi
Jr. Member
�Whitelist for WePower token sale before 1st of Fe
|
 |
December 23, 2017, 10:43:10 AM |
|
beşiktasın işi zor ama imkansız değil yani sonucta sendede yıldızlar var
|
wepower.network - Token backed by green energy, liquid and appreciates in time. Backed by major crypto companies. (https://wepower.network)
|
|
|
cazador
Member

"Highest ROI crypto infrastructure"
|
 |
December 23, 2017, 04:32:47 PM |
|
bjk i�in �ok zor eşleşme olmus grcekten 
|
|
|
|
Sampix
Member

�Innovation Powered by Crypto�
|
 |
December 23, 2017, 04:43:25 PM |
|
BJK nin alnının akıyla ge�mesini diliyorum, tabiki �ok zor
|
|
|
|
lyons
Member

|
 |
December 23, 2017, 04:44:12 PM |
|
beşiktaş şu rakibi bi ge�sin, o gazla gider finale kadar 
|
|
|
|
megadeth1992
Member

|
 |
January 04, 2018, 01:58:48 PM |
|
Beşiktaş deplasmandaki mactan beraberlik alsa en k�t� ihtimalle i�erdeki macta cehennemi yasatiriz bayerne turda kolaylasir
|
|
|
|
TheSpark
Full Member

Activity: 224
Merit: 100
|
 |
January 04, 2018, 02:04:03 PM |
|
Cenk'in beşiktaştan ayrlması beşiktaş'ın şansını benim g�z�mde iyice azalttı.Umarım yerine g�zel bir oyuncu alabilir beşiktaş.
|
|
|
|
ck1903
Jr. Member
Activity: 96
|
 |
January 04, 2018, 06:03:26 PM |
|
Sezon basindaki Carlo Ancelotti'nin Bayern'i olsaydi ciddi anlamda sansimiz vardi 
|
|
|
|
onlyyou34
Member

|
 |
January 04, 2018, 09:03:21 PM |
|
Alman basını Cenk Beşiktaş'tan ayrıldı bu bir dezavantaj Beşiktaş i�in diye başlık atmış ama ka�arı yok bu t�r Beşiktaş'ın 
|
|
|
|
ozlemt4296
Member

|
 |
January 04, 2018, 09:49:30 PM |
|
Fanatik bir Beşiktaşlı olarak beşiktasimin kazanmasını istiyorum inşallah alnimizin akıyla Bayer M�nih'i yenecez
|
|
|
|
BlackRed21
Jr. Member
Activity: 57
|
 |
January 04, 2018, 10:01:13 PM |
|
Bayern M�nih Beşiktaşı kolay lokma olarak g�r�yor ama bence Beşiktaş başa baş m�cadele edecektir. İnşallah Beşiktaş tur atlar da, M�nih'in bazı havalı y�neticilerine kapak olur.
|
NKOR ▬ PROTECTING CREATORS COPYRIGHTS (http://nkor.io) █████ Announcement (https://goo.gl/7XEqAX) █████
|
|
|
sofikurban
Member

|
 |
January 04, 2018, 11:06:40 PM |
|
|
|
|
|
flamingo890
Member

Blockchain Just Entered The Real World
|
 |
January 08, 2018, 01:51:06 PM |
|
Beşiktaş Bayern M�nih karşısında s�rpriz yaparak bir �st tura �ıkar.
|
|
|
|
SUPERSAIAN
|
 |
January 08, 2018, 01:52:53 PM |
|
Fanatik bir Beşiktaşlı olarak beşiktasimin kazanmasını istiyorum inşallah alnimizin akıyla Bayer M�nih'i yenecez
Aslında yenmeden bile �ıkma ihtimalimiz var. Dışarıda 2-2 i�eride 1-1 berabere kalırsak turu ge�eriz. Deplasmanda kesin goller bulmamız lazım ��nk� iki ma�ta da gol yiyeceğimize eminim.
|
|
|
|
fenerlikartal1905
Jr. Member
|
 |
January 08, 2018, 02:11:19 PM |
|
Beni elbette ilgilendiren Beşiktaş ama Bayern �ıktı en k�t� ihtimal ger�ek oldu bence bari fark yemeyelim
|
■ RepuX ■ Decentralized Data & Applications Protocol For SMEs (https://repux.io/)
|
|
|
HSYNTKN
Member

Activity: 168
Merit: 16
|
 |
January 08, 2018, 02:34:03 PM |
|
Beşiktaş bu turu ge�erse s�per olacak ya karşında almanlar olunca kazanmak baya zor gibi boşa dememisler futbol 22 kişi ile oynanan sonunda Almanların kazandığı bir spordur diye
|
|
|
|
smiletyson
|
 |
January 08, 2018, 02:38:05 PM |
|
Bayern - BeşiktaşBasel - Man.CityPorto - Liverpool Juventus - TotthenhamSevilla - Man.UnitedShaktar - RomaChelsea - BarcelonaReal Madrid - Psgkoyu işaretlediğim takımlar turu ge�ecek gibi geliyor. tek bir tercihte duygusal davrandım. 
|
|
|
|
selfymenu
Jr. Member
|
 |
January 08, 2018, 02:48:56 PM |
|
Gerek chelsea Bar�a gerek Real psg ma�ları �ok heyecanlı olacak Ama gel g�r ki Beşiktaş ... neyse
|
■ RepuX ■ Decentralized Data & Applications Protocol For SMEs (https://repux.io/)
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
|
 |
January 08, 2018, 03:28:53 PM |
|
PGS'nin Madridi ge�iceği d�ş�ncesindeyim ama �ok saldı gavatlar.
|
Sandblock ❱❱ Decentralized consortium of brands and customers ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ❰ PRE-SALE ❱ February 28 (http://sandblock.io)
|
|
|
coinveteran
Jr. Member
Activity: 32
|
 |
January 10, 2018, 12:37:48 AM |
|
Bayern - BeşiktaşBasel - Man.CityPorto - Liverpool Juventus - TotthenhamSevilla - Man.UnitedShaktar - RomaChelsea - BarcelonaReal Madrid - Psgkoyu işaretlediğim takımlar turu ge�ecek gibi geliyor. tek bir tercihte duygusal davrandım.  Porto hari� katılıyorum 
|
|
|
|
baybars
Newbie
Activity: 20
|
 |
January 10, 2018, 03:07:02 AM |
|
manchester city'nin ligdeki inanılmaz başarısı şampiyonlar ligine de yansır mı merak ediyorum doğrusu
|
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
|
|
|
wesleyyy
Jr. Member
Activity: 36
|
 |
February 12, 2018, 09:30:32 AM |
|
City bu sene hem Ligi hemde Şampiyonlar ligini kazanabilecek potansiyele sahip. Lig şampiyonluğu keşinleşti gibi zaten.
|
|
|
|
sametsahin
Jr. Member
Activity: 122
Merit: 3
|
 |
February 12, 2018, 10:44:36 AM |
|
Finalın adını ben yazıyorum beyler; Bayern - PSG 
|
▅ ▉ Alt.Estate ▉ ▅ TRADE TOKENIZED REAL ESTATE ▐ ▌ Build Your Own Global Portfolio. Become a Real Estate Tycoon.
|
|
|
pekcoin01
Jr. Member
|
 |
February 12, 2018, 10:52:13 AM |
|
|
▂▂▂▂▂ E Q U I ▂▂▂▂▂ Transforming Venture Capital
|
|
|
fixmod
|
 |
February 12, 2018, 11:35:30 AM |
|
Bazı eşleşmeler erken final havasında. REAL-PSG ma�ı �ok merak uyandııyor. Bayern-Beşiktaş ma�ı i�in diyebileceğim umarım toplamda en az gol� yer de elenirler. �ok zor turu ge�mesi. Bazı arkadaşlarım �ok hayalperest ama B. M�nih bu arkadaşlar biraz daha ger�ek�i olun. Benim favorim bu sene M.City. Final g�rmesini bekliyorum ve hatta kupayı da alacaktır g�r�ş�ndeyim. Teknik hocaları �ok iyi. Zamanında barcelona ve m�nihte rekor kırmış bir adam. Barcelona da Chelsea yi eler. bunlar dışında diğer eşleşmeler �ok belirsiz kim kime dumduma tarzında. Juventusunda ge�eceğini d�ş�n�yorum. 5 İngiliz takımı �eyrek finali g�rmez.
|
|
|
|
negredo19
Member

Gambling Investment Fund
|
 |
February 12, 2018, 11:53:54 AM |
|
Bir beşiktaşlı olarak en azından ilk ma�ta bir beraberlik �ıkmasının tur i�in �ok b�y�k avantaj olacağını d�ş�n�yorum. Ayrıca da en keyifli eşleşmelerden biri de şahsımca psv real eşleşmesi
|
|
|
|
wieo
Jr. Member
Activity: 128
|
 |
February 12, 2018, 12:41:47 PM |
|
Az kaldı! Beşiktaş umarım ge�er turu
|
Kora �� Building financial system for everyone Presale February 2017
|
|
|
smiletyson
|
 |
February 13, 2018, 09:09:19 AM |
|
sonunda şampiyonlar ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. bug�n ve yarın son 16 turundaki ilk ma�lar oynanacak. real psg ma�ını 14 şubata denk getirmeleri ilgin� olmuş. 
|
|
|
|
irokan
Jr. Member
Activity: 32
|
 |
February 13, 2018, 11:15:09 AM |
|
Besiktasimiz Almanyadan bir beraberlikle donerse,Istanbul da biz turu geceriz,gerci cenk i de sattilar ama yine de ben cok umitliyim.
|
|
|
|
Internet Explorer
Member

Activity: 128
Smart Money on the Ethereum Blockchain
|
 |
February 13, 2018, 12:59:21 PM |
|
Bayern Man. City Liverpool Juventus ManU Roma Barca Psg d�ş�n�yorum son sekiz i�in temsilcimizin almanyadakı olasılı beraberliği umarım olur her şeyi değiştirir burdan finale kadar y�r�r 
|
|
|
|
desciglio2
Member

|
 |
February 13, 2018, 01:23:17 PM |
|
Bir hafta kaldı sadece Bayern M�nih ma�ına. B�y�k heyecan olacak ama ma�ların hepsi s�per, bu akşamki Juventus-Tottenham ma�ı da onlardan birisi
|
|
|
|
slashgun
Jr. Member
Merit: 2
|
 |
February 20, 2018, 01:38:39 PM |
|
20 ŞUBAT 2018 BAYERN M�NİH BEŞİKTAŞ , BAYERN ŞANSLI CHELSEA- BARCELONA BARCELONA ŞANSLI
21 ŞUBAT 2018 SEVİLLA - M.UNİTED MA� VE TUR ORTADA SHAKTAR - ROMA İLK MA� BERABERE , R�VANŞ VE TUR ROMA
|
|
|
|
|