Bitcoin Forum
May 20, 2019, 09:08:54 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining with ATI Radeon Vega  (Read 113 times)
bitcamilo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 121



View Profile
December 01, 2017, 09:25:29 AM
 #1

Hi guys,

i am trying mining with ATI Radeon Vega GPU cards and i am using sgminer software, i can mine with RX 580 but Vega cards not working when i run sgminer. Error message like this :

Quote
[12:19:43] Started sgminer 5.6.1-nicehash-9
[12:19:43] * using Jansson 2.7
[12:19:44] ADL found more devices than opencl!
[12:19:44] There is possibly at least one GPU that doesn't support OpenCL
[12:19:44] Use the gpu map feature to reliably map OpenCL to ADL
[12:19:44] WARNING: Number of OpenCL and ADL devices did not match!
[12:19:44] Hardware monitoring may NOT match up with devices!
[12:19:44] WARNING: GPU_MAX_ALLOC_PERCENT is not specified!
[12:19:44] WARNING: GPU_USE_SYNC_OBJECTS is not specified!
[12:19:44] Probing for an alive pool
[12:19:44] Startup GPU initialization... Using settings from pool bitcorepool.cc.
[12:19:44] Startup Pool No = 0
[12:19:44] Initialising kernel timetravel10.cl with nfactor 10, n 1024
[12:19:44] Maximum buffer memory device 0 supports says 427189862
[12:19:44] Your settings come to 536870912
[12:19:44] Failed to init GPU thread 0, disabling device 0
[12:19:44] Restarting the GPU from the menu will not fix this.
[12:19:44] Re-check your configuration and try restarting.
Press enter to continue:

How can i solve this problem?

Regards
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!