Bitcoin Forum
April 19, 2019, 04:17:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 »
  Print  
Author Topic: The Blocks Factory - Multicoin pool  (Read 184674 times)
taxmanmt5
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1024


View Profile
June 03, 2017, 10:55:51 PM
 #1241

I now have 2 r7 370 running for 30 minutes. Hashrate is 4.7 mh/s per gpu. Is this normal?  I expected 15 per gpu...

Firsttimeminer!

Just asking, not to be mean, but to see what is what...how does this pool differ from others.  I have run into it a few times and not really heard anything one direction or the other.  The site looks ok, but the numbers seem low for a pool that has been around for the length of time that it has.
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Gil80
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 03, 2017, 11:47:00 PM
 #1242

what's wrong?

Code:
[09:45:42] Stratum connection to stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com interrupted
[09:45:42] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com not responding!

getting stuck on:

Code:
[09:46:23] Started sgminer 5.6.1-nicehash-51
[09:46:23] * using Jansson 2.7
[09:46:23] Probing for an alive pool
[09:46:27] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com difficulty changed to 0.008
[09:46:28] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com difficulty changed to 8
[09:46:28] Startup GPU initialization... Using settings from pool stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com.
[09:46:28] Startup Pool No = 0
[09:46:28] Initialising kernel myriadcoin-groestl.cl with nfactor 10, n 1024
[09:46:28] Initialising kernel myriadcoin-groestl.cl with nfactor 10, n 1024

sgminer.exe -k myriadcoin-groestl -o stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com:9003 -u username.worker -p xXx -I 20
Gedus323
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 04, 2017, 12:23:55 PM
 #1243

Hello!

I was trying to mine DGB with my RX480 with the SGminer. The problem is now the program is not detecting any GPU.
So i just get the "no usable gpu detected" error.

dawgyg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
June 04, 2017, 04:30:56 PM
 #1244

what's wrong?

Code:
[09:45:42] Stratum connection to stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com interrupted
[09:45:42] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com not responding!

getting stuck on:

Code:
[09:46:23] Started sgminer 5.6.1-nicehash-51
[09:46:23] * using Jansson 2.7
[09:46:23] Probing for an alive pool
[09:46:27] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com difficulty changed to 0.008
[09:46:28] stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com difficulty changed to 8
[09:46:28] Startup GPU initialization... Using settings from pool stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com.
[09:46:28] Startup Pool No = 0
[09:46:28] Initialising kernel myriadcoin-groestl.cl with nfactor 10, n 1024
[09:46:28] Initialising kernel myriadcoin-groestl.cl with nfactor 10, n 1024

sgminer.exe -k myriadcoin-groestl -o stratum.dgb-groestl.theblocksfactory.com:9003 -u username.worker -p xXx -I 20

you have it wrong:
sgminer.exe -k myriadcoin-groestl -o stratum+tcp://dgb-groestl.theblocksfactory.com:9003 -u username.worker -p xXx -I 20

instead and it should work
BTChamp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 01:38:28 AM
 #1245

My withdraw not got credited to my wallet and when i try to click on hash it saying Transaction not found please check it sir...

d422b398d692af8159d1a8dc449dc31c1c3f6de7c424482ce6ce580f4b403053  (D6cRAmYWtoXis7PCmnj6nXNZkGj8vtxA4M)
Venom1912
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 02:33:37 AM
Last edit: June 05, 2017, 02:55:37 AM by Venom1912
 #1246

My mistake adding the wrong wallet address ( DOGE instead of DGB ). What's happen to my coin ?Can I have back what I lost Sad(. Transaction 8a4af28e2eb0ccc2e4ee10316173714001d9242c7be567f50b6e88c38ca108b7.
artorres
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 06:09:03 AM
 #1247

which one is better ccminer or sgminer for skein / groestl??
biggan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 07:04:18 AM
 #1248

My mistake adding the wrong wallet address ( DOGE instead of DGB ). What's happen to my coin ?Can I have back what I lost Sad(. Transaction 8a4af28e2eb0ccc2e4ee10316173714001d9242c7be567f50b6e88c38ca108b7.

not possible, I hope it wasn't much bro  Cry
5h4do3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 07:35:40 AM
 #1249

Sup Guys need help understanding how you calculated the reward here

4612309   Confirmed!   881.229   mrken   11886   45 sec   778960896   47820800 (6.14%)   491520(1.03%)   4.5817???

1% of 881.229 is no where near 4.58

thanks
inaritu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 07:37:53 AM
 #1250

Hi,

It is possible to mine DGB with Avalon6 (SHA256) ? As I can see, some uses antminer S7/S9, but what about Avalon6 ? Did anyone test / use it ?

Thanks my friends  Smiley
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
June 05, 2017, 09:40:33 AM
 #1251

Sup Guys need help understanding how you calculated the reward here

4612309   Confirmed!   881.229   mrken   11886   45 sec   778960896   47820800 (6.14%)   491520(1.03%)   4.5817???

1% of 881.229 is no where near 4.58

thanks
http://www.etcwiki.org/wiki/Bitcoin:_PPLNS_vs_PPS

Summary : reward is calculated based on a range of blocks, so when you start mining the reward is always lower for the first blocks. It goes up after.

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
lucazane
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 1000



View Profile WWW
June 05, 2017, 09:41:54 AM
 #1252

My mistake adding the wrong wallet address ( DOGE instead of DGB ). What's happen to my coin ?Can I have back what I lost Sad(. Transaction 8a4af28e2eb0ccc2e4ee10316173714001d9242c7be567f50b6e88c38ca108b7.
Have you tried import the DOGE private key in your DGB wallet ?

The Blocks Factory Mining POOL : DGB(sha256d, Skein, Qubit, Groestl & Scrypt), FTC
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1024


View Profile
June 05, 2017, 09:48:44 AM
 #1253

which one is better ccminer or sgminer for skein / groestl??

 Alex78 for skein (I think that's a ccminer branch).
 Not sure on groetsl, tried a few varients but they all seemed to work the same.



 ANY SHA256 miner should work on a DGB-SHA256 pool that can handle the S9.


I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
PaukyDucky
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 01:17:12 PM
 #1254

Hi!

I was wondering if I could get some help, I have been trying to mine DGB via the Myriad-coin Groestl algo, but it seems to be pretty slow. I have a single R9 290X for now. But I am only getting ~15MH/s, which seems pretty slow.

I am using SGMiner, and my settings are. I tried all sorts combinations using such as using a higher thread concurrency, but it did not seem to make a difference or made it worse.

I also tried to use ghostlander's kernel by creating a new .cl file in the kernel folder, but it did not seem to work, it would try to refer to ckolivas instead.

Code:
"intensity" : "20",
"worksize" : "256",
"kernel" : "myriadcoin-groestl",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"gpu-engine" : "0-0",
"gpu-fan" : "0-0",
"gpu-memclock" : "0",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "80",
"api-mcast-port" : "4028",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "28",
"failover-switch-delay" : "60",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "1",
"tcp-keepalive" : "30",
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"

Any help would be really appreciated!

Thanks!
cluit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 1016



View Profile
June 05, 2017, 05:25:00 PM
 #1255

As for this pool, if this is the one that my sister was talking about, it has been good for her so far.  She is using a solar power 10 PC grid, so she makes money, as opposed to making a small profit and then handing it back to the electric company.
atsuyim
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 07:35:14 PM
 #1256

what am i doing wrong here?

My workers are from here theblocksfactory.com and they have very less info on help section so i need help from you guys

Code:
./cgminer --scrypt -o stratum+tcp://192.241.208.11:3333 -u dgbstartmiingingrsa.drakroom -p j
Code:
 [2017-06-06 01:02:02] Started cgminer 4.3.5-scrypt.2                    
 [2017-06-06 01:02:03] No devices detected!                    
 [2017-06-06 01:02:03] Waiting for USB hotplug devices or press q to quit                    
 [2017-06-06 01:02:03] Probing for an alive pool                    
 [2017-06-06 01:03:03] No servers were found that could be used to get work from.                    
 [2017-06-06 01:03:03] Please check the details from the list below of the servers you have input                    
 [2017-06-06 01:03:03] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers                    
 [2017-06-06 01:03:03] Pool: 0  URL: stratum+tcp://192.241.208.11:3333  User: dgbstartmiingingrsa.drakroom  Password: j                    
 [2017-06-06 01:03:03] No servers could be used! Exiting.  


i also did this and i get the error
Code:
./cgminer --scrypt  -o stratum+tcp://stratum.dgb.theblocksfactory.com:9002 -u darkroom.1 -p j


Code:

 [2017-06-06 01:07:28] Started cgminer 4.3.5-scrypt.2                   
 [2017-06-06 01:07:28] No devices detected!                   
 [2017-06-06 01:07:28] Waiting for USB hotplug devices or press q to quit                   
 [2017-06-06 01:07:28] Probing for an alive pool                   
 [2017-06-06 01:07:30] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:07:42] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:07:47] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:07:53] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:07:59] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:05] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:10] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:16] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:22] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:27] Pool 0 difficulty changed to 0.5                   
 [2017-06-06 01:08:28] No servers were found that could be used to get work from.                   
 [2017-06-06 01:08:28] Please check the details from the list below of the servers you have input                   
 [2017-06-06 01:08:28] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to add a port, or have not set up workers                   
 [2017-06-06 01:08:28] Pool: 0  URL: stratum+tcp://stratum.dgb.theblocksfactory.com:9002  User: darkroom.1  Password: j                   
 [2017-06-06 01:08:28] No servers could be used! Exiting.                   

Gedus323
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 05, 2017, 09:13:27 PM
 #1257

Nobody an idea how to mine DGB with an AMD card?
I am using a RX480 with the latest drivers.

Which miner is the best for DGB and AMD Polaris chips?
I just get the error "no usable gpu detected"
The-Zah
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 06, 2017, 08:13:15 AM
 #1258

I'm using an overclocked GTX 1070 with tpruvot ccminer, that's averaging 360 MH/s - after 16 hours of mining I've only got 64 DGB. According to this https://www.reddit.com/r/Digibyte/comments/6dexuy/mining_digibyte_at_home_for_fun_which_algorithm/ Reddit thread people with similar specs are averaging 350 - 500 DGB per 24 hour period.

I'm using Skein with TPS pool and am trying to figure out why I'm getting significantly less than what others are averaging?

From reading around, one answer may be my difficulty is being automatically set too high. However, when I've tried to set a fixed difficulty using the below instructions I get a stratum authentication failure:
"Setting difficulty : connect to the stratum server with XYZXYZ.workername_diffxxx (xxx is the difficulty).[NO VARDIFF]"

Anyone got any thoughts?


For reference this is my conf file that works:
{
"algo" : "skein",

"url" : "stratum+tcp://stratum.dgb.theblocksfactory.com:9002",
"user" : "XYZ.worker",
"pass" : "XYZ"
}



And this is how I've been trying to set the difficulty, which fails authentication:

{
"algo" : "skein",

"url" : "stratum+tcp://stratum.dgb.theblocksfactory.com:9002",
"user" : "XYZ.worker_diff0.128.[NO VARDIFF]",
"pass" : "XYZ"
}

or

{
"algo" : "skein",

"url" : "stratum+tcp://stratum.dgb.theblocksfactory.com:9002",
"user" : "XYZ.worker_diff0.128",
"pass" : "XYZ"
}
ioglnx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 250

Fighting mob law and inquisition in this forum


View Profile
June 06, 2017, 11:10:39 AM
 #1259

Your DGB Skein pool has a serious issue:

4619307   Actual Round   881.22934426      33881.351498466   58 min 56 sec   33881.351   470675.072 (1389.19%)   5862.5(1.25%)

GTX 1080Ti rocks da house... seriously... this card is a beast³
Owning by now 18x GTX1080Ti :-D @serious love of efficiency
The-Zah
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 06, 2017, 11:17:22 AM
 #1260

Your DGB Skein pool has a serious issue:

4619307   Actual Round   881.22934426      33881.351498466   58 min 56 sec   33881.351   470675.072 (1389.19%)   5862.5(1.25%)

Would this explain why even though my hash rate is 360 - 400 MH/s - over a 24 hour period I've only received a relatively low amount of DGB (80ish)?
Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!